Nová členka: Help me, please! :-)
dobreee, hned sa ukazalo kolko mame nezadanych clenov
Tak teda vitam ta aj ja, ponechat povodne sedadla nie je vobec zla vec, ked sa daju precalunit a potiahnut, budu ako nove a este pohodlnejsie. Urobi ti to kazdy nabytkovy calunnik, urcite mas v okoli takychto firiem viacej. Daj si urobit aj novu molitanovu vypln, pokial je stara rozsedena.
Vela stastia a nech ti auticko dobre jazdi a davaj nanho pozor
Tak teda vitam ta aj ja, ponechat povodne sedadla nie je vobec zla vec, ked sa daju precalunit a potiahnut, budu ako nove a este pohodlnejsie. Urobi ti to kazdy nabytkovy calunnik, urcite mas v okoli takychto firiem viacej. Daj si urobit aj novu molitanovu vypln, pokial je stara rozsedena.
Vela stastia a nech ti auticko dobre jazdi a davaj nanho pozor
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jaaaaj, to som to teda pekne potento, ze som sa nabonzovala No, tak to vies ... baba ked sa zacne montovat do aut, to sa pak chalani vela nenahrnu ... ale ja neni som smutna, lebo auticko je moja celozivotna laska a neopusti ma kvoli inemu autu :-))))) Inac vdaka za odporucenie Sa ukaze, ako to vsetko dopane :-)))
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak tato: http://www.ompracing.it/detail.html?productcode=HA/719Petta píše:Jo, tohle je lepsi :-)) Ale stejne si myslim, ze to precalouneni bude levnejsi :-))) Kolik si za ne vycenis?
cca 10 000Kč...........
nebo tato:
http://www.ompracing.it/detail.html?productcode=HA/736E
cca 8000Kč
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
ukaž fotky v jakým stavu máš ty svoje, třeba někdo bude mít lepší, nějaký origo náhradní mám v celkem dost slušném stavu a kus za litr kdyby byl zájem jinak tě vítám
a jinak pro ty co se dohadují mám pocit že je to třetí baba na foru první jmeno mi vypadlo, druhá byla marjari a ještě je jedna na foru nissan club - veronika,
a jinak pro ty co se dohadují mám pocit že je to třetí baba na foru první jmeno mi vypadlo, druhá byla marjari a ještě je jedna na foru nissan club - veronika,
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vitaj medzi nami a k tym sedackam daj si ich precalunit, ako tu niektori kolegovia spominali tak to zvladne skoro kazdy calunik...
Naposledy upravil(a) tamo dne 31.03.2007, 18:01, celkem upraveno 1 x.
Nissan 200SX S13 1990
- kubajs
- user
- Kontaktovat uživatele:
já taky nemám v plánu měnit sériové sedačky, závodit nebudu a když už tak se na nich udržím,a v blízké době je nechám přečalounit do bílé kůže
Red 91 http://www.kubajs.com
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
935Baby: Díky za ukázky ... já si to ještě promyslim ... stejne se ale do sportovnich asi nenecham zvyklat a radej to necham prepotahnout Kuze neni spatna ... :-) Akorat, jak mi rikal Rehy, pekne se v tom v lete poti prdel :-)))) A holkam ... ehmm ... to byla citace ...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tamo: Diky za privitani ja myslim, ze to precalouneni bude asi nejlepsi ... zavodnice ze me asi nebude a jak napsal Kubajs, kdyby nahodou nejakej zavodik probehl, taxe holt nejak udrzim
Kubajs: A nemas nejakyho sikovnyho calounika znamyho? ) Co by zmaknul cervenou kuzi za slusnou cenu?
Kubajs: A nemas nejakyho sikovnyho calounika znamyho? ) Co by zmaknul cervenou kuzi za slusnou cenu?
- kubajs
- user
- Kontaktovat uživatele:
lidí co to dělájí doma je dost.
bude mi to dělat člověk kterého neznám, takže nevím jaký bude výsledek, metr kůže stojí 650kč za metr a bude třeba cca 4-5m na přední sedadla, až to bude hotové tak je nafotím.
bude mi to dělat člověk kterého neznám, takže nevím jaký bude výsledek, metr kůže stojí 650kč za metr a bude třeba cca 4-5m na přední sedadla, až to bude hotové tak je nafotím.
Red 91 http://www.kubajs.com