supra MK3 vs s13
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
223PS je serie, a to má skutečně málokterá z tech co s etu prodávají předražené na hranici 80-100tis krásu supry človek pozná ve chvíli kdy si zvedne výkon an 250-270PS a výše ( pár korun ) a má opdvozek v pořádku, potom pochopí proč dokázala nekolik let vládnout nascarmilonovo píše:Hm,já v supře jel před tím než jsem se rozhodoval,takže jsem o ní nepřemýšlel,ale jak píše Idaho,mohla to bejt nějaká těžká verze,navíc byla v automatu.Ale na 250PS nebo kolik to mělo mít nic moc.Dobrá na rychlý pohodlný cestování.
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
no nadruhou stranu není pro SX 270k nedosažitelný výkon a když se váha trochu očeše...Idaho píše:223PS je serie, a to má skutečně málokterá z tech co s etu prodávají předražené na hranici 80-100tis krásu supry človek pozná ve chvíli kdy si zvedne výkon an 250-270PS a výše ( pár korun ) a má opdvozek v pořádku, potom pochopí proč dokázala nekolik let vládnout nascarmilonovo píše:Hm,já v supře jel před tím než jsem se rozhodoval,takže jsem o ní nepřemýšlel,ale jak píše Idaho,mohla to bejt nějaká těžká verze,navíc byla v automatu.Ale na 250PS nebo kolik to mělo mít nic moc.Dobrá na rychlý pohodlný cestování.
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
No ty tam teď těch 270 kobyl máš určitě ne? Už se těším na aktuální videjko 0-100 kmhblázen píše:no nadruhou stranu není pro SX 270k nedosažitelný výkon a když se váha trochu očeše...Idaho píše:223PS je serie, a to má skutečně málokterá z tech co s etu prodávají předražené na hranici 80-100tis krásu supry človek pozná ve chvíli kdy si zvedne výkon an 250-270PS a výše ( pár korun ) a má opdvozek v pořádku, potom pochopí proč dokázala nekolik let vládnout nascarmilonovo píše:Hm,já v supře jel před tím než jsem se rozhodoval,takže jsem o ní nepřemýšlel,ale jak píše Idaho,mohla to bejt nějaká těžká verze,navíc byla v automatu.Ale na 250PS nebo kolik to mělo mít nic moc.Dobrá na rychlý pohodlný cestování.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Taky jse vybýral mezi 200sx a suprou. Je fakt že supre dovoz U.S.A luxus stav nikdy nehevarováno , origo 74tis mil targa po starým dědouši ale dvoukilo vyhrálo bo supra byla N/A a navíc já dojížděl dvoukilem 100km do práce ta supra by mne asi spapala
All-Track Carlos Sainz limited
http://www.pulstar.cz = nejlepesi zapalovaci svicky
http://www.girlfashion.cz = neco pro pritule , sestry a manzelky
http://www.pulstar.cz = nejlepesi zapalovaci svicky
http://www.girlfashion.cz = neco pro pritule , sestry a manzelky
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
uvidime, až to pojede a až se to zajede,tak pak,.. snad ale jo, udělal sem maximum proto aby byl motor schopen to pak vyprodukovatPeca píše:No ty tam teď těch 270 kobyl máš určitě ne? Už se těším na aktuální videjko 0-100 kmhblázen píše:no nadruhou stranu není pro SX 270k nedosažitelný výkon a když se váha trochu očeše...Idaho píše: 223PS je serie, a to má skutečně málokterá z tech co s etu prodávají předražené na hranici 80-100tis krásu supry človek pozná ve chvíli kdy si zvedne výkon an 250-270PS a výše ( pár korun ) a má opdvozek v pořádku, potom pochopí proč dokázala nekolik let vládnout nascar
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
Tak takhle bych to chtěl mít taky.Já naopak velmi přesně vím co bych chtěl,jen na to nestíhám vydělávat prachy a nemám kde skladovat to co už mám a ani kdy na tom dělatJapo píše:kluci pomoc ja fakt nevim co si vibrat za 4 mesice budou love tak do te doby se musim rozhodnout tak mi to skuste prosim nak ulechcit diky
To asi nejsi sámmilonovo píše:Tak takhle bych to chtěl mít taky.Já naopak velmi přesně vím co bych chtěl,jen na to nestíhám vydělávat prachy a nemám kde skladovat to co už mám a ani kdy na tom dělatJapo píše:kluci pomoc ja fakt nevim co si vibrat za 4 mesice budou love tak do te doby se musim rozhodnout tak mi to skuste prosim nak ulechcit diky
ano 270PS není pro 200sx nedosažitelný výkon, ale troufám si říci že za tu investici ( která u supry na 270PS je téměř zanedbatelná ) bdue supřina lehce přes 300, a pokdu chceš odlehčovat SXko, supřina se dá taky:) a o dost, já jsme jen "redukcí" interiéru dosájhl na sprinty snížení o 190Kg..
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
mysllím že si s SXkem moc nezadá bude to tak na stejno. Blok i písty jsou stavěné na větší zátěž, LSD diff i GT verze v serii ( většinou torsen ), převodovka vydrží do cca 700-800PSů, blok udrží udajně až k 900, seriová střeva bez problému udrží cca 400PS pokud je člověk rozumnej a ví co dělá..Japo píše:a jak je natom supra se spolehlivosti vuci sxku
Na druhou starnu Sxko bylo staveno pro lidi, pro civilní použití, takže se počítalo s nějakou výdrží, Supra původně jen pro závodní učely ( vyrábela s esouběžne celica Supra pro civily a Supra pro nascar ) a teprve po nejaké době byla kvuli změně pravidel "Nascárka" narychlo přestavena na civilní verzi, tudíž blok a klika si nese své neduhy, které v tom odvetví proste nebyly brány jako vada. Po roce 89 sice prošla klika vyvážením ale i tak to už moc nepomohlo, jelikož chyba je hlavně v jejím uložení... pokud se člověk dobře stará , není problém najet 250-300tis bez GO, ale na rovinu, vetšina jich měla majitele co nevědli jak se starat takže Go je nutná mezi 160-200tis km a na rovinu, pokud je delaná v autorizovaném servisu toyoty tak stojí za hovno, jelikož se drží utahovacích hodnot z jejich dílenského manuálu, ne podle SOGi..
Jinak písty s kovanou vložkou stojí všech šest kolem 13tis, celokované už jsou dražší, ty s kovanou vložkou vydrží cca k 550-600PS ( podle uživatelů ze supras.nl ).
pokud si člověk udělá GO, dobře se o ni stará, používá dobrý olej a kařždou zimu vymění uložení kliky ( cca 3tis materiál 1 den práce ) tak ho přežije protože nic jiného na motoru neodchází.