To si zamcel Franta samSDRT píše:Frantiku vidim ze Ti zatvorili topic na tvoju krasnu old school masinku ,rad by som ale videl ako budes progressovat s nou a mozno ked sa na buduci rok vyberiem do europy tak by som bol rad keby si ma v nom prebehol po ceste.
jednodílný kardan
Re: jednodílný kardan
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
to jsem zavřel já, nemám zrovna náladu na hádky o ničem, pustím se do něj na zimu, zatím sháním věci na motor a v zimě začnu odstrojovat, za týden to otevřu a promažu, aby se dalo psát tamSDRT píše:Frantiku vidim ze Ti zatvorili topic na tvoju krasnu old school masinku ,rad by som ale videl ako budes progressovat s nou a mozno ked sa na buduci rok vyberiem do europy tak by som bol rad keby si ma v nom prebehol po ceste.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
já budu mít o jeden kardan zájem, ozvu se s rozměry
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
ostatní si to můžou spočítatDRFTing. píše:si to otevři a promaž hned, já se k tobě už vyjadřovat na toto téma nebudu, at ti to ostatní žerou no
tak dneska sem nahodil kardan zadny problem
lip mi to jede od spodu lepe se to roztaci,pri akceleracii nerezonuje pri spomaleny ze zatazi taky nerezonuje jenom pri maly rychlosty a otackach 2000 rpm jako kdyby takove male chvenie inak bez problemov
lip mi to jede od spodu lepe se to roztaci,pri akceleracii nerezonuje pri spomaleny ze zatazi taky nerezonuje jenom pri maly rychlosty a otackach 2000 rpm jako kdyby takove male chvenie inak bez problemov