maca9 píše:Uz se to smazlo at se to nerozebira, takze neres co se stalo
Stejně nechápu proč se to tak tají a nikdo to nechce rozebírat a pan majitel nechce aby se to rozebíralo, když je to obyčejný crashido z lidský blbosti...Může se to stát komukoliv, a myslim že snad nikdo by to tolik netajil... Ale nic proti...Je mi auta a majitele taky líto...
Stejně nechápu proč se to tak tají a nikdo to nechce rozebírat a pan majitel nechce aby se to rozebíralo, když je to obyčejný crashido z lidský blbosti...Může se to stát komukoliv, a myslim že snad nikdo by to tolik netajil... Ale nic proti...Je mi auta a majitele taky líto...
Asi nechce poslouchat blby keci
Nejlepší je, že nechce poslouchat blbý kecy, ale sám rejpe do každýho
Tak jsem si postavil takovej jednoduchej automat na svícení. Je to pro líný lidi jako já Funkce je jednoduchá. Je to jen pro zajímavost, dá se to aplikovat vpodstatě na libovolný typ auta, když se ví jak je zapojená elektrika.
Asi nechce poslouchat blby keci
Takže se neodzvim co se stalo - asi tušim že se zbořilo SX ale co , kde , jak , proč , fotky ? kdyžtak SZ - asi to neni moje věc ale abych se poučil .....