Já to vedroo nepreziju ... klima bere vykon ne az tak moc ... navic vazi x kilo a uz jen to, ze jji tam mam je zatez :-))) Takzte tech par koniku holkt nejak preziju ... nechci se nekde upect ...
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR EX: Opel Omega "A" ...
Petta píše:Já to vedroo nepreziju ... klima bere vykon ne az tak moc ... navic vazi x kilo a uz jen to, ze jji tam mam je zatez :-))) Takzte tech par koniku holkt nejak preziju ... nechci se nekde upect ...
ten vykon je uz tak dost velkej ta klima ho nezabije
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
Killman: Sice nejsem odbornik, ale v tomhle souhlasim Me nejakejch odkrouhlejch par kobyl nezabije Sice to enchci j¨misto kabellky na koleckach, ale zase se v tom nemusim v lete usmazit zaziva!
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR EX: Opel Omega "A" ...
Petta píše:Killman: Sice nejsem odbornik, ale v tomhle souhlasim Me nejakejch odkrouhlejch par kobyl nezabije Sice to enchci j¨misto kabellky na koleckach, ale zase se v tom nemusim v lete usmazit zaziva!
klima je klima
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
Tyhle sedacky tam ma Mexx (jestli to neni primo foto jeho auta) a jsou tvrdy jako kamen, nechtel bych je. Navic jsem se i se svymi necelymi 180cm mlatil do hlavy
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart