Vseobecny dotaz 200SX
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
no nevim mě přišla STAGE1 když sem se sní poprvé svezl dost i pro mě a to to bylo moje 5te sx.. swedova bude taky lítat na 100km okolo 6s ...je pravda že proti současnému stavu to byl slaby odvvar,ale i tak to je pro začátek podle mě moc ... a dost na přizabití zabití
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
ja si myslim ze nebude treba nijak omezovat, nejsem debil abych to klatil nekde v serpentinach aniz bych se s autem szil. a jak rika otacTM jeste bych to nejak rozladil a bylo by to v prdeli... napred se tady musim nekde docist co se jak dela, a nebo se primo zeptam nekoho, od koho to budu kupovat... samozrejme se nebudu ptat nejakyho vola co tomu ocividne nebude rozumet, jako treba Design. sorry ale z tech rozhovoru co sem cetl se to tak posoudil. nic proti.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
co tam chceš rozladit, vytáhneš podložky, co tam podle mě má a jezdíš.. na nic jiného nesaháš.. rozladit dobrá prkotinaLeon píše:ja si myslim ze nebude treba nijak omezovat, nejsem debil abych to klatil nekde v serpentinach aniz bych se s autem szil. a jak rika otacTM jeste bych to nejak rozladil a bylo by to v prdeli... napred se tady musim nekde docist co se jak dela, a nebo se primo zeptam nekoho, od koho to budu kupovat... samozrejme se nebudu ptat nejakyho vola co tomu ocividne nebude rozumet, jako treba Design. sorry ale z tech rozhovoru co sem cetl se to tak posoudil. nic proti.
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
Mě IC snížil tlak, je to možný? Přijde mi to i logický - tlustší trubky, nižší tlak, nebo se pletu?blázen píše:jo mě taky IC zvednul tlak z 1,1 na 1,2bar
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Toto si nemal napisat, teraz sa tu zase zacne diskusia o tlaku v zavislosti od priemeru trubiek a tak :-DPeca píše:Mě IC snížil tlak, je to možný? Přijde mi to i logický - tlustší trubky, nižší tlak, nebo se pletu?blázen píše:jo mě taky IC zvednul tlak z 1,1 na 1,2bar
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
podle mě odpovídá stoupnutí tlaku vlivem ochlazení vzduchu větším IC, velikost trubek by na tlak mít takový vliv neměla, spíš se změní čas za jaký je schopno plnit max tlak.. jinak teoreticky bude mít na tlak vliv kdejaká zatáčka a ohyb potrubí,ale to jsou minimální změnykenivruh píše:Toto si nemal napisat, teraz sa tu zase zacne diskusia o tlaku v zavislosti od priemeru trubiek a tak :-DPeca píše:Mě IC snížil tlak, je to možný? Přijde mi to i logický - tlustší trubky, nižší tlak, nebo se pletu?blázen píše:jo mě taky IC zvednul tlak z 1,1 na 1,2bar
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
sorry zas tomu tolik nerozumim...blázen píše:Leon píše:ja si myslim ze nebude treba nijak omezovat, nejsem debil abych to klatil nekde v serpentinach aniz bych se s autem szil. a jak rika otacTM jeste bych to nejak rozladil a bylo by to v prdeli... napred se tady musim nekde docist co se jak dela, a nebo se primo zeptam nekoho, od koho to budu kupovat... samozrejme se nebudu ptat nejakyho vola co tomu ocividne nebude rozumet, jako treba Design. sorry ale z tech rozhovoru co sem cetl se to tak posoudil. nic proti.
co tam chceš rozladit, vytáhneš podložky, co tam podle mě má a jezdíš.. na nic jiného nesaháš.. rozladit dobrá prkotina
Ochlazenim to asi nebude ...když ochladíš vzduch tlak naopak klesá Ohyby a restrikce že by dělali 0,1 baru je taky nerealne ...spis bych to prisoudil nejake dalsi uprave. Me se po vymene pouze IC tlak nezmenil ....blázen píše:
podle mě odpovídá stoupnutí tlaku vlivem ochlazení vzduchu větším IC, velikost trubek by na tlak mít takový vliv neměla, spíš se změní čas za jaký je schopno plnit max tlak.. jinak teoreticky bude mít na tlak vliv kdejaká zatáčka a ohyb potrubí,ale to jsou minimální změny