Klubová trika - HLASOVÁNÍ PŘEDEK TRIKA !!!
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
vypada to ze vetsina je pro 1 predek a 1 zadek
tak bud se mensina podridi vetsine a udelaji se trika jednotne nebo jde o to jak narocny by bylo udelat trika i po par kusech (kdyz kazdej chce jinou kombinaci) :-D
tak bud se mensina podridi vetsine a udelaji se trika jednotne nebo jde o to jak narocny by bylo udelat trika i po par kusech (kdyz kazdej chce jinou kombinaci) :-D
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
- Foxone
- user
- Kontaktovat uživatele:
mne by sa moc lubila volaka mikina na jar alebo tak a cez jeden rukav a na chrbte napis silviaFire píše:maká ještě někdo na nějakém návrhu ? Co nějakej malej popisek nebo logo na rukáv ?
S 12 Grand Prix Edition (FJ20E) - swap na CA18DETTTT - riesi sa elektrika
BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
otasTM : hmmm taky mám takovej problém -> ani doma ani v práci -> nic :/
Jo a ještě k tý mikině .... to neni špatnej nápad -> teda nemusí tam bejt silvia ale myslim jako dobrej nápad udělat mikinu ..........
A mohli by jsme třeba udělat i trenýrky a ponožky ...... někde už jsem myslim ponožky NISMO vyděl .... a na trenýrky na přední stranu by jsme dali "200SX 4EVER" a dozadu třeba znak Hondy
Jo a ještě k tý mikině .... to neni špatnej nápad -> teda nemusí tam bejt silvia ale myslim jako dobrej nápad udělat mikinu ..........
A mohli by jsme třeba udělat i trenýrky a ponožky ...... někde už jsem myslim ponožky NISMO vyděl .... a na trenýrky na přední stranu by jsme dali "200SX 4EVER" a dozadu třeba znak Hondy
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
a ty je budes nosit?? :-DotasTM píše:a 350Z klub má i svoje tanga s logem, já ci takyyy
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
GO motoru by kentoya
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nějak to zde vyšumnělo -> udělalo se nakonec nějaký rozhodnutí ?????
Jinak ještě když jsem tak koukal po netu -> http://store.jackadeal.com/drlir18bl.html
a maj i s14 http://store.jackadeal.com/drliks14bl.html
Jinak ještě když jsem tak koukal po netu -> http://store.jackadeal.com/drlir18bl.html
a maj i s14 http://store.jackadeal.com/drliks14bl.html