OndraS13 píše:To Ultima : Hele prosimtě na drift-foru máš hezkej awatar -> kdo ho mněl dřív -> jen mi jde o to že se nechci opičit -> tak že bych ho změnil !
tvůj avatar byl uploadnutej 14. února 2008, 21:07:05
Ultimův na DF 24. února 2008, 16:26:01
Mozu jazdit aj loozri pod 18 rokov?? Ale aj tak neviem ci pojdem.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
driftak píše:Mozu jazdit aj loozri pod 18 rokov?? Ale aj tak neviem ci pojdem.
Mě je 16 a taky jsem jezdil a i v neděli bych měl přijet...
No pokusim sa prehovorit braxa. Neviem ako budeme cashovo, a casovo. A ci bude afti. Zajtra by malo byt hotowe. Takze mozno sa tam objavi aj dalsia 200sx.
Mne islo o to, ci zeleny nebudu robit nejake problemy. Aj ked by nemali. a ak tam pojdem ja, ja to budem dvojkilarom kazit. Ja budem viac lietat von ako byt na trati Mal by som si to ict najpv vyskusat do cunova Kua ja som debil :-D hlasim sa na iny drift day Tak nic no
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.