RBXXDET-Rada ohledne nakupu.
Re: RBXXDET-Rada ohledne nakupu.
Sorry vim jak se jmenujes ,ale ja jak pisu na tom notebooku komolim kazde druhe slovosejkora píše:proc me kazdej komoli prijmeni :-D

S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz

Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
Svobda píše:Sorry vim jak se jmenujes ,ale ja jak pisu na tom notebooku komolim kazde druhe slovosejkora píše:proc me kazdej komoli prijmeni :-D
Jasny Švobodo, v pohode:)
Bez auta...

blázen:   

samozřejmě je to o tom co má člověk v hlavě
moje první auto taky byla s13 teda první který jsem oficiálně vlastnil a koupil jsem si ho v 18 ale už rok jsem jezdil takže jsem měl naježděno prvních 50tísíc aby inkoust na řidičáku trochu zaschnul a co si budem povídát je potřeba se trochu vyjezdit než do toho pekelnýho stroje vlezeš od tý doby už jsem řídil spoustu jinejch aut a žádné ani mnohem výkonější nebyly tak zábavné jako 200sx. dle mě nejlepší auto co jsem kdy měl !!
 od tý doby už jsem řídil spoustu jinejch aut a žádné ani mnohem výkonější nebyly tak zábavné jako 200sx. dle mě nejlepší auto co jsem kdy měl !!
i přesto že jsem vcelku klidný řidič jsem svoji s13 zbořil kvůli blbý frajeřině ! tím chci říct můžeš bejt sebelepší řidič ale tohle auto tě neustále může překvapit !
Jo a taky než jsem si dvoukilo koupil tak jsem se o něj 2 roky dopředu zajímal a zjistil si snad všechno možný i nemožný 

abych to uzavřel z toho co píšeš nech si lagunu, jezdi s ní, najdi si job, našetři si peníze, zjisti si co chceš a o tom co nejvíc informací, a až tohle všechno splníš třeba jenou budeš mít auto s motorem RB

samozřejmě je to o tom co má člověk v hlavě
moje první auto taky byla s13 teda první který jsem oficiálně vlastnil a koupil jsem si ho v 18 ale už rok jsem jezdil takže jsem měl naježděno prvních 50tísíc aby inkoust na řidičáku trochu zaschnul a co si budem povídát je potřeba se trochu vyjezdit než do toho pekelnýho stroje vlezeš
 od tý doby už jsem řídil spoustu jinejch aut a žádné ani mnohem výkonější nebyly tak zábavné jako 200sx. dle mě nejlepší auto co jsem kdy měl !!
 od tý doby už jsem řídil spoustu jinejch aut a žádné ani mnohem výkonější nebyly tak zábavné jako 200sx. dle mě nejlepší auto co jsem kdy měl !!i přesto že jsem vcelku klidný řidič jsem svoji s13 zbořil kvůli blbý frajeřině ! tím chci říct můžeš bejt sebelepší řidič ale tohle auto tě neustále může překvapit !
Jo a taky než jsem si dvoukilo koupil tak jsem se o něj 2 roky dopředu zajímal a zjistil si snad všechno možný i nemožný

abych to uzavřel z toho co píšeš nech si lagunu, jezdi s ní, najdi si job, našetři si peníze, zjisti si co chceš a o tom co nejvíc informací, a až tohle všechno splníš třeba jenou budeš mít auto s motorem RB

rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
- 
				zbyndatvrd
- Member
Xaphan69: Skoda, ze jsi s tim dotazem prisel o dva dny drive 

Zbyndatvrd: Nechapu souvislost.

že by další láska na první poslech do Rb ?? :-DXaphan69 píše:Zbyndatvrd: Nechapu souvislost.