Nestartuje
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Radsi fakt asi zajdi na tu benzinkuPeca píše:Ptal jsem se v jedne prodejne s dilama na svicky NGK V-power a vysmali se mi ze takove nejsou, ani cokoliv co zacina na V. Jinak cena za 1ks na 200SX prej kolem 650kč
Jak jiz ostatni psali je to V-groove (groove je anglicky drážka)
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Ja mam NGK V-LINE a nie co tu vy pisete k.... ?ale bolo to na V
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
V-groove je len vyraz pre to drazku, sviecky sa volaju V-Power.935Baby píše:Radsi fakt asi zajdi na tu benzinkuPeca píše:Ptal jsem se v jedne prodejne s dilama na svicky NGK V-power a vysmali se mi ze takove nejsou, ani cokoliv co zacina na V. Jinak cena za 1ks na 200SX prej kolem 650kč
Jak jiz ostatni psali je to V-groove (groove je anglicky drážka)
http://www.ngksparkplugs.com/products/c ... country=US
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
kenivruh píše:V-groove je len vyraz pre to drazku, sviecky sa volaju V-Power.
podstatne je ze je to na "V" a tak ci tak mali vediet co od nich chces
Díky všem za rady. Vyzkoušel jsem svíčky Bosch které v jiném SXu fungují normálně a dělá to to samé. Dále jsem zkoušel točit s CAS, zkontroloval D-výstupek (zdál se mi ok, ale vzhledem k t omu že jsem ho předtím ještě nikdy neviděl... ), odpojil a připojil baterku, zkontroloval palivové čerpadlo.....
Ještě nějaké nápady?
Ještě nějaké nápady?
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Presne tak, vubec to neznal a mel me za debila. Co ostatne cekat tady v Kocourkove....pastynko píše:kenivruh píše:V-groove je len vyraz pre to drazku, sviecky sa volaju V-Power.
podstatne je ze je to na "V" a tak ci tak mali vediet co od nich chces
To by ale nefouklo pres noc pred barakem ne? A pak by to aspon nastartovalo na nektere valce, nebo se pletu?Kentoya píše:osobně bych to viděl na těsnění pod hlavou 60%
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
ked mas druhe SX-ko niekde v okoli, este by si mohol pozicat od neho CAS a skusit to s jeho...ak je vacka ok, mohol by byt problem v samotnom CAS mne sa jeden tiez pokazil... iskru daval, ale neviem podla cohoPeca píše:Díky všem za rady. Vyzkoušel jsem svíčky Bosch které v jiném SXu fungují normálně a dělá to to samé. Dále jsem zkoušel točit s CAS, zkontroloval D-výstupek (zdál se mi ok, ale vzhledem k t omu že jsem ho předtím ještě nikdy neviděl... ), odpojil a připojil baterku, zkontroloval palivové čerpadlo.....
Ještě nějaké nápady?
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
no jo když je motor studený, má přece jen menší tlaky ve válcích,takže jestli to fouklo,mohlo to dojet,ale jak to schladlo.. konec..
měřák stojí 1000kč tak si ho kup, u 200sx patří do povinné výbavy
měřák stojí 1000kč tak si ho kup, u 200sx patří do povinné výbavy
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod