Njn, to je asi opodstatnene, ale myslim, ze se to da i bez SXa ... aspon obcas ... jinaxe nas tam asi moc nesejde :-)))Mirek píše:Ale co delat na srazu 200sx bez 200sx :-DPetta píše:Ale no tak ... kdyz se chce, na sraz se prijede i na kole ...
doporučení při prodeji na tomto foru
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
střeba na motokáry nemusíš přijet dvoukilem ... ;-)Petta píše:Njn, to je asi opodstatnene, ale myslim, ze se to da i bez SXa ... aspon obcas ... jinaxe nas tam asi moc nesejde :-)))Mirek píše:Ale co delat na srazu 200sx bez 200sx :-DPetta píše:Ale no tak ... kdyz se chce, na sraz se prijede i na kole ...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
ono by se komunikovalo, ale kdyz tady akorat ctu, ze jsem kokot a ze je auto nahovno, tak nemam zapotrebi na to reagovat ...stiloman píše:vždy se najde řešení.....pokud se komunikuje :-D
Prodal jsem ti auto za 38tis. a k tomu jsem ti dal zadarmo klimu, takze dejme tomu za 35t. kdybych klimu prodal zvlast, vsechno co jsem o tom aute vedel jsem ti rek, sam jsem v nem najel jen asi 600km a jak sam vis tak cukalo a poradne se s tim jet nedalo, navic si ses byl na auto nejdriv podivat, projet se v nem a az po nejakym case sis pro nej prijel, jeste si rikal ze je super jak neni ani vylitany...
sam ses primo me s konkretnim problemem neozval ani jednou, jen vzdycky si nekde bokem prones, ze je neco spatne a to ne zrovna slusne...
a v neposledni rade si mluvil o veliky prestavbe a celkovy generalce auta ... takze uz to vubec nechapu... jediny co si myslim ze je zbytecny se navzajem pomlouvat ...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jj, nejlepsi je, kdyz se to na foru vubec takhle neresi ... akorat sou potom rozbroje ... Este, ze existujou lidi, se kteryma se domluvit da ... Pomluvy sou vazne na nic a akorat se tim nabouravaj vztahy a bohuzel nejvic lidma, kteri o tom vubec nic nevedi ... pfuuuu ...
Katany: Kasli na nejaky reakce ... kazdej si na vec stejne udela svuj nazor a rozumny lidi se do toho nepletou, kdyz neznaji souvislosti ... takze bud v klidku!
Katany: Kasli na nejaky reakce ... kazdej si na vec stejne udela svuj nazor a rozumny lidi se do toho nepletou, kdyz neznaji souvislosti ... takze bud v klidku!
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
máš pravdu,měl jsem ho rozebrat do šroubku......šlo by to rychle-polovina jich tam chybělaKatany píše:ono by se komunikovalo, ale kdyz tady akorat ctu, ze jsem kokot a ze je auto nahovno, tak nemam zapotrebi na to reagovat ...stiloman píše:vždy se najde řešení.....pokud se komunikuje :-D
Prodal jsem ti auto za 38tis. a k tomu jsem ti dal zadarmo klimu, takze dejme tomu za 35t. kdybych klimu prodal zvlast, vsechno co jsem o tom aute vedel jsem ti rek, sam jsem v nem najel jen asi 600km a jak sam vis tak cukalo a poradne se s tim jet nedalo, navic si ses byl na auto nejdriv podivat, projet se v nem a az po nejakym case sis pro nej prijel, jeste si rikal ze je super jak neni ani vylitany...
sam ses primo me s konkretnim problemem neozval ani jednou, jen vzdycky si nekde bokem prones, ze je neco spatne a to ne zrovna slusne...
a v neposledni rade si mluvil o veliky prestavbe a celkovy generalce auta ... takze uz to vubec nechapu... jediny co si myslim ze je zbytecny se navzajem pomlouvat ...
jsem debil,že jsem tak nějak počítal a věřil,že takový fanda 200sx by auto neposkládal tak polovičatě.
pokud se tohle někoho dotýká,tak prosím admina,ať mé příspěvky smaže