presne jak hovoris par kluk s bmw taky poznam a hovorili nieco ine pokial si nezistilo o s14 par informaci a sou s toho na vetvy ze je to pomalu lepsi nez nejaky 328 bmw
pablo píše:presne jak hovoris par kluk s bmw taky poznam a hovorili nieco ine pokial si nezistilo o s14 par informaci a sou s toho na vetvy ze je to pomalu lepsi nez nejaky 328 bmw
turbo je turbo !
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
Zmeskal jsem kvuli tomu obed a za volantem jsem se celou dobu sklebil jak dite o vanocich.parada a brzdy nemaj chybu.chvili potrva nez si zvyknu ale:Dplyn je strasne citlivej a nad 3 tisice je to hotova vichrice.je tam nainstalovany BOV a pri prerazeni nebo pusteni plynu to dabelsky zasyci:D
no ke koupi peníze prej stačej dát do vánoc:DHned jak dostanu do pracek digitál jdu na to. Nejhůř to snáší moje slečna teda. už jsem s nissánkem 12 hodin a prej že ji zanedbávám. To až zjistí že místo prstýnku z bíleho zlata bude muset nissánek dostat olej tak mě asi zabije.
Shadowww píše:no ke koupi peníze prej stačej dát do vánoc:DHned jak dostanu do pracek digitál jdu na to. Nejhůř to snáší moje slečna teda. už jsem s nissánkem 12 hodin a prej že ji zanedbávám. To až zjistí že místo prstýnku z bíleho zlata bude muset nissánek dostat olej tak mě asi zabije.
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
Shadowww píše:no ke koupi peníze prej stačej dát do vánoc:DHned jak dostanu do pracek digitál jdu na to. Nejhůř to snáší moje slečna teda. už jsem s nissánkem 12 hodin a prej že ji zanedbávám. To až zjistí že místo prstýnku z bíleho zlata bude muset nissánek dostat olej tak mě asi zabije.