Dvoukilo s14a
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Design píše:Tak penize sou to nejdulezitejsi a jak tady tak vidim ty nema nikdojerrys13 píše:přesněji rb26dett je to 2,6l twin turbo 280koní stock power
výkonový potenciál 400%!!!!!
když sou čas a hlavně peníze!!
no možná barbucha....
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
barbucha ma motor zpet uz tak dlouho a furt nic ?!?!!? by me zajimalo kde je problem ..blázen píše:Design píše:Tak penize sou to nejdulezitejsi a jak tady tak vidim ty nema nikdojerrys13 píše:přesněji rb26dett je to 2,6l twin turbo 280koní stock power
výkonový potenciál 400%!!!!!
když sou čas a hlavně peníze!!
no možná barbucha....
Právě že se nedělal s volantem nalevo...a myslím že u tak elektronicky prošpikovanýho auta je téměř nemožné přehodit řízení. Ale tak nemožné není nic že.říkám kdyby se dělal tak je to jasná volba a mitsubishi lancer evolution ať se jde klouzat:DDesign píše:Cože jak je možny že se dela s volantem nalevo pošli link nebo neco ukaž?Shadowww píše:No pánové jestli vás to zahřeje na duši tak na autowebu nějakej týpek dokázal že po Brně se skutečně prohání i jedna žlutá GT-R 34... Dělat se i s volantem nalevo tak je to jasná volba.
nauč se číst :-DDesign píše:Cože jak je možny že se dela s volantem nalevo pošli link nebo neco ukaž?Shadowww píše:No pánové jestli vás to zahřeje na duši tak na autowebu nějakej týpek dokázal že po Brně se skutečně prohání i jedna žlutá GT-R 34... Dělat se i s volantem nalevo tak je to jasná volba.
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
NO ja to tak valim že to přehlidnu a je to v prrr...killman píše:nauč se číst :-DDesign píše:Cože jak je možny že se dela s volantem nalevo pošli link nebo neco ukaž?Shadowww píše:No pánové jestli vás to zahřeje na duši tak na autowebu nějakej týpek dokázal že po Brně se skutečně prohání i jedna žlutá GT-R 34... Dělat se i s volantem nalevo tak je to jasná volba.
Nikdy jsem nejel ve Skylinu R34 ani neznám nikoho kdo by v něm jel...ani neznám nikoho kdo by znal někoho kdo by v něm jel. Ale mitsubishi lanceru evolution 7, 8 i 9 jsem měl tu čest řídit a i tehdy jsem měl v kalhotech. A když James may z mého oblíbeného časopisu napsal že se skylinem se to nedá srovnávat tak to musí být mazec
prosimte evo to neni nic moc,a pamatuj si že Nissan je RULEZZShadowww píše:Nikdy jsem nejel ve Skylinu R34 ani neznám nikoho kdo by v něm jel...ani neznám nikoho kdo by znal někoho kdo by v něm jel. Ale mitsubishi lanceru evolution 7, 8 i 9 jsem měl tu čest řídit a i tehdy jsem měl v kalhotech. A když James may z mého oblíbeného časopisu napsal že se skylinem se to nedá srovnávat tak to musí být mazec
Naposledy upravil(a) Design dne 26.07.2007, 17:20, celkem upraveno 1 x.
Tak to si ho asi neřídilDesign píše:prosimte evo to neni nic mocShadowww píše:Nikdy jsem nejel ve Skylinu R34 ani neznám nikoho kdo by v něm jel...ani neznám nikoho kdo by znal někoho kdo by v něm jel. Ale mitsubishi lanceru evolution 7, 8 i 9 jsem měl tu čest řídit a i tehdy jsem měl v kalhotech. A když James may z mého oblíbeného časopisu napsal že se skylinem se to nedá srovnávat tak to musí být mazec
Ne to maš opravdu pravdu neridil ale semtam mi bracha puuči 350z a to už se dá no,,vim že se o evu piše že ma vyborne jizdni vlastnosti a to verim!Shadowww píše:Tak to si ho asi neřídilDesign píše:prosimte evo to neni nic mocShadowww píše:Nikdy jsem nejel ve Skylinu R34 ani neznám nikoho kdo by v něm jel...ani neznám nikoho kdo by znal někoho kdo by v něm jel. Ale mitsubishi lanceru evolution 7, 8 i 9 jsem měl tu čest řídit a i tehdy jsem měl v kalhotech. A když James may z mého oblíbeného časopisu napsal že se skylinem se to nedá srovnávat tak to musí být mazec