Dobra cena dobra.blázen píše:hned vyřad 540 V8.. nedávno sem se projel a ujel bych mu.. taky těžké.. tak sme Zko pojeli obaKentoya píše:zetku jsem ujel, zatím jediný auto který mě pokořilo, bylo mercedes 5,5 litru kompresor s úpravami od brabuse, jinak zatím jsem se nehonil s chevroletem tříkilem porshe suprou atd atd a zatím se nenašlo ani žádný bávo co by mi to nandalo, ale třeba nějaký je, nehážu machry, jen říkám že mi to jede
motor mě stál tak 80bez práce,..s prací by to bylo tak kilo
Co byste brali vic? 300zx nebo 200sx.Diky za tipy.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
pokud neprodám,de se dálDesign píše:Dobra cena dobra.blázen píše:hned vyřad 540 V8.. nedávno sem se projel a ujel bych mu.. taky těžké.. tak sme Zko pojeli obaKentoya píše:zetku jsem ujel, zatím jediný auto který mě pokořilo, bylo mercedes 5,5 litru kompresor s úpravami od brabuse, jinak zatím jsem se nehonil s chevroletem tříkilem porshe suprou atd atd a zatím se nenašlo ani žádný bávo co by mi to nandalo, ale třeba nějaký je, nehážu machry, jen říkám že mi to jede
motor mě stál tak 80bez práce,..s prací by to bylo tak kilo
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
Přímo ďábelsky. Až nahodíme tu spojku, IC a setrvák tak dáme závod :-DKentoya píše:jede pekelně vid?Peca píše:To je prave na dvoukilu to krasny- clovek si sedi v aute za 200 tisic a vi ze na nej cokoliv co nestoji desetinasobek nema
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
to není..ale baví mě to sem hold praseKentoya píše:spíš někdy někde na sprintech, i když na ně nemusím, ale je to asi nejlepší porovnání sil, ono závodit v provozu není sranda
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
Nejlepsi porovnani sil (a vyvazeni auta) je okruh, ale tam te nedostanu ani parem volu. Me zas nikdo nedostane na sprinty. Prekerka ...Kentoya píše:spíš někdy někde na sprintech, i když na ně nemusím, ale je to asi nejlepší porovnání sil, ono závodit v provozu není sranda
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
okruh bych pochopil,ne každy na to má vyzbrojene auto.,.ale proč ne 400m?Peca píše:Nejlepsi porovnani sil (a vyvazeni auta) je okruh, ale tam te nedostanu ani parem volu. Me zas nikdo nedostane na sprinty. Prekerka ...Kentoya píše:spíš někdy někde na sprintech, i když na ně nemusím, ale je to asi nejlepší porovnání sil, ono závodit v provozu není sranda
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..