S13 - 600PS
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
ano to je rozpis z richieho SX mělo přes 600k a cena úpravy byla 70tis liber za kolik to nakonec prodával,.. kdybych chtěl 600k S13 rozhodně swapuju na RB26DETT
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
co mam rict?...naky veci z toho seznamu uz mam...mrkevvzime píše:Gerox rekni neco kua
nechci tady nikomu brat iluze a slibil jsem ze budu hodnej...ale postavit auto na 600 ps...je rozhodne vic jak pul mega...realne se da pocitat s 1000kč na 1 ps navic...+ cena auta + ceny jinyh dilu nez motoru...
...auto na 650 ps neni rozhodne na denni jezdeni...proc?
1) zere tak 50 litru na sto
2) olej v diff se meni po 3500km...pokud s tim jezdis ostre..cili zavody...tak po tolika km klidne muzes repasovat
3) prevodovka a spojka taky nevydrzi 100 tis km...
kazdy nastartovani tomu motoru da se rict "skodi"
4) abys to udrzel na silnici tak podvozek bude tak nepohodlnej...ze po 100 kilometrech to auto rozmlatis kladivem
5) takovy auto uz je proste special, ktery se dotahne na misto urceni na plataku...
proste a jasne...mit 650ps auto chce cloveka ktery ma zbytecnejch 1,5-2 mega...a mesicne nakejch 50-60 tis kč na naklady na provoz ani nepozna v rozpoctu...jinak to je jen vse na urovni snu alá FNF...
Nezacinej zase rypatGerox píše:a technologicky obe auta na urovni V3S
to design: to je ta hnusna zelena armadni 6kolka ... myslim ze ty si uz na ni moc nebudes pamatovat...
Corvette je ve verzi Z06 vymazlene auto a na Nordschleife zahanbi 2x drazsi "supersporty"
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Peca píše:Nezacinej zase rypatGerox píše:a technologicky obe auta na urovni V3S
to design: to je ta hnusna zelena armadni 6kolka ... myslim ze ty si uz na ni moc nebudes pamatovat...
Corvette je ve verzi Z06 vymazlene auto a na Nordschleife zahanbi 2x drazsi "supersporty"
nerejpu...ale pokud vim tak ma jeste stale listova pera na zadni naprave...a to neni rejpani...to je fakt ...ta nejnovejsi (coz samozrejme muze byt prave Z06 ja se v nich nevyznam) uz ma tlumice... pokud se pletu tak se omlouvam...vazne...
Co vim ma to tipek Z Prostějova tady odnašeho.Je to 7litr 505 koní stal 2,5 milionu a je to lepši než třeba Zonda Pagani a je to na Urovno Lamborghini Murcielago z 0...100-3,8 maximalka 315,A na zadni naprave ma opravdu listova pera ale nevim proc to je asi ze to auto ma takovou silu nebo vazne nevim proc..To:Gerox A vazne nevim o zadnem armadnim aute ale kouknu nato Tak sem se dival jasny že znam Ventru
Jestli se chces hadat tak v zadnym pripade nemuze mit na pagani zondu ktera disponuje preplnovanym 6,5litrem z mercedesu a vazi 1200kilo. Tohle ma prinejmensim 1400 a buchvi o kolik koni minDesign píše:Co vim ma to tipek Z Prostějova tady odnašeho.Je to 7litr 505 koní stal 2,5 milionu a je to lepši než třeba Zonda Pagani a je to na Urovno Lamborghini Murcielago z 0...100-3,8 maximalka 315,A na zadni naprave ma opravdu listova pera ale nevim proc to je asi ze to auto ma takovou silu nebo vazne nevim proc..To:Gerox A vazne nevim o zadnem armadnim aute ale kouknu nato Tak sem se dival jasny že znam Ventru
Myslim ze to, ze Z06 je na Nordu jen o 10s pomalejsi (7:42 vs 7:32) a stoji desetinu toho co Zonda F mluvi za vse...Vita.s13 píše:Jestli se chces hadat tak v zadnym pripade nemuze mit na pagani zondu ktera disponuje preplnovanym 6,5litrem z mercedesu a vazi 1200kilo. Tohle ma prinejmensim 1400 a buchvi o kolik koni minDesign píše:Co vim ma to tipek Z Prostějova tady odnašeho.Je to 7litr 505 koní stal 2,5 milionu a je to lepši než třeba Zonda Pagani a je to na Urovno Lamborghini Murcielago z 0...100-3,8 maximalka 315,A na zadni naprave ma opravdu listova pera ale nevim proc to je asi ze to auto ma takovou silu nebo vazne nevim proc..To:Gerox A vazne nevim o zadnem armadnim aute ale kouknu nato Tak sem se dival jasny že znam Ventru
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...