200sx S14a
- Láďa z UDC
- user
....no tak sláva a je doma. :-D tak gratulece k novýmu autíčku :-D
naprosto tě chápu když sem se svez poprvý tak sem byl vyplesklej úplně stejně. jak řekl klasik: 200sx je srdeční záležitost. to podle mě platí na 100% tak budem se těšit na nějaký fotky
naprosto tě chápu když sem se svez poprvý tak sem byl vyplesklej úplně stejně. jak řekl klasik: 200sx je srdeční záležitost. to podle mě platí na 100% tak budem se těšit na nějaký fotky
MĚL JSEM - 200sx S14 přestavěná na S14a, přestavba z AT na MT, průchozí sání a výfuk, tlak turba 0,8bar, MBC ventil, Walbro, HID xenony 4300K, podložky 25mm
NYNÍ - Škoda SuperB 1.9 TDI PD, 96kW
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
fungujou uplne jinak nez stavitelnej podvozek kdyz to mas na hore je to tvrdy a dole meky proste nahovnootasTM píše:tak to jedině dvoukilo lowrider
jinak ty vzducháče, arride... co sem slyšel od kluků co to montujou je nepoužitelnej pro provoz, nad 100 km/h auto plave a je to nebezpečný... je to tak pro leštěnky co se pomalu sunou na srazy
- Láďa z UDC
- user
...jé ty ses ze Dvora, tak to je dobrý. já sem od Hradce. tak to bysme mohli dát sťuka a pokecat,né ale až se vrátím z dovolený.Shadowww píše:Jsem ze Dvůr Králové to je asi 20 kiláků od Trutnova v králové hradeckém kraji. Byl jsem na dovolený a hned jsem objevil malou subjektivní chybičku Nissanu. Nemáte někdo zkušenosti s hydraulickým podvozkem, zkrátka aby se podle potřeby dala zvýšit světlá výška auta?
jo a co se týče toho podvozku,tak já mám sériovej a když už někde škrtnu, tak to musím jet svižně a ještě musím mít naložený auto a troufám si říct že jezdím po dost rozbitejch cestách...
MĚL JSEM - 200sx S14 přestavěná na S14a, přestavba z AT na MT, průchozí sání a výfuk, tlak turba 0,8bar, MBC ventil, Walbro, HID xenony 4300K, podložky 25mm