alu kola lakování,repase
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: alu kola lakování,repase
Psal to tam před dvouma a něco rokama tak jsem se jenom zeptal jestli náhodou - přečetl jsem si to od začátku .
Případně kdyby někdo věděl tak by to sem dopsal nějakej kontakt .
Adnerovi jsem poslal o co mě jde tak uvidíme ...
Případně kdyby někdo věděl tak by to sem dopsal nějakej kontakt .
Adnerovi jsem poslal o co mě jde tak uvidíme ...
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
První kola s povrchem "struktura" jiného odstínu než černá. Byl jsem notně zvědav jak budou vypadat a musím říci, že jsem si dost dlouho dělal názor....ale posuďte sami..
V kombinaci s bílým autem to může být docela zajímavá variace, necháme se překvapit...Re: alu kola lakování,repase
behem tejdne snad zazimuju auto.. a kdy ti pak muzu hodit kola a naky kusy motoru?
v pracovní době..
posoudim v sobotu u majitele ale mas to pjekne
hele premyslel si nebo zkousel pres lestenej povrch dat bezbarvej zda bude drzet asi ne co ?
hele premyslel si nebo zkousel pres lestenej povrch dat bezbarvej zda bude drzet asi ne co ?
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Proč by nemělo? Spousta sériových hliníkáčů to tak má. Jasně, že to nevydrží věčně, ale to ani barva.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
pac lestenej povrch je mastnej od pasty odmastenim a naslednim nastrikem bezbarvim komaxitem by nemuselo makat nezapomen na to ze firmy co to delaj maj jine moznosti a podminky vetsinou lestej odrazem kulicek coz je uplne rozdil od kalika atdTrinom píše:Proč by nemělo? Spousta sériových hliníkáčů to tak má. Jasně, že to nevydrží věčně, ale to ani barva.
navic cim odmastis hlinik aby po odmasteni nezmatovatel ci neudelal mapy ???
isopropanol by použít nešel?
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
spis premyslim ze to zkusim poslat na cirej elox ale toto by me zajimalo .......
ale jo, dá se to nabarvit...
Ty dily si opiskujes? A jak ta barva zvlada teploty? ja mam od stredu barvu rozpraskanou teplem..
jo opískuju....teplota v pohodě...
spešl míchaná extra jasná stříbrná s velkou perlou
foťák to nebere, on line je to jinej level...