Svatba
Mezi Ov a Ostravou znamena co?
OT: ja nasel jeden docela dobre schovany bunkr, akorat se do nej nejak nemuzu dostat bo sem moc velky a strop nizky (a sam se bojim ) Kdysi davno v nem kamos nasel nejake tajne komunisticke dokumenty ktere sem videl na vlastni oci (nekecam), nebyl ste nekdo v nem? Je v privoze vedle stare rozpadle chemicky na te male halde.
OT: ja nasel jeden docela dobre schovany bunkr, akorat se do nej nejak nemuzu dostat bo sem moc velky a strop nizky (a sam se bojim ) Kdysi davno v nem kamos nasel nejake tajne komunisticke dokumenty ktere sem videl na vlastni oci (nekecam), nebyl ste nekdo v nem? Je v privoze vedle stare rozpadle chemicky na te male halde.
- kubajs
- user
- Kontaktovat uživatele:
na tu haldu jsem vděl 22 let z okna, tam něco je??? nikdy jsem tam nebyl i když mě to lákalo.rozumik píše:Mezi Ov a Ostravou znamena co?
Red 91 http://www.kubajs.com
a nemyslis nahodou haldu Ema? Tam zadny bunkr nebude bo tech 1500C by spalilo steny Tohle je vedle hrusovskych mostu. Ale Ema je taky fajn- http://aktualne.centrum.cz/cestovani/ce ... ?id=200469kubajs píše:na tu haldu jsem vděl 22 let z okna, tam něco je??? nikdy jsem tam nebyl i když mě to lákalo.rozumik píše:Mezi Ov a Ostravou znamena co?
- cornhollio
- user
ja jezdim 195/60/15mrkevvzime píše:nasad poradny balony treba to pomuzecornhollio píše:ja nemužu pač jet v tom pres pul republiky to bych nezvladl staci mi 100km a sem znicenej na tejden
mobileus píše:to je f pohode ja to odřídímcornhollio píše:ja nemužu pač jet v tom pres pul republiky to bych nezvladl staci mi 100km a sem znicenej na tejden
to neklapne
FIRE WALK WITH ME
skoda no ale byl to joke tak cocornhollio píše:ja jezdim 195/60/15mrkevvzime píše:nasad poradny balony treba to pomuzecornhollio píše:ja nemužu pač jet v tom pres pul republiky to bych nezvladl staci mi 100km a sem znicenej na tejden
mobileus píše:to je f pohode ja to odřídímcornhollio píše:ja nemužu pač jet v tom pres pul republiky to bych nezvladl staci mi 100km a sem znicenej na tejden
to neklapne
rejže power
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
To uz zase neskladas CA18DET? nebo mas do nej jen jednu vackurozumik píše:
jeste vam ukazu co umi poctive osmi ventily
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde