Blow off zn.Bidrin???
ok skouknete to a když tak mi ho pošlete zpet, otluču ho dodavateli o hlavu ( ješte že ho beru v cr se zarukou a na doklad )Fire píše:Killman & Otas o víkendu si můžem dát spicha a můžem vyzkoušet ten můj bow at víte jestli je problém ve zmetku z číny nebo ne
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
ok! zejtra to vyzkousime a uvidi se cim to je.Idaho píše:ok skouknete to a když tak mi ho pošlete zpet, otluču ho dodavateli o hlavu ( ješte že ho beru v cr se zarukou a na doklad )Fire píše:Killman & Otas o víkendu si můžem dát spicha a můžem vyzkoušet ten můj bow at víte jestli je problém ve zmetku z číny nebo ne
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
ok v úopndělí se spjím s dodavtelem ( saabtuning.cz ) a pořešíme to. jstze první kdo si na tu monzu stežuje z hlediska nefunkčnosti..killman píše:tak jsme dnes s Firem vyzkouseli jeho HKS v nasi s14 a jelo to tak jak má. Zkouseli jsme jestli jde to HKS taky profouknout jak ta monza a nejde. Takze je to vadnej ventil
Diky Fire za zapujceni HKS !
jinak v "nezapojeném" stavu by profouknout jít skutečně nemělo..
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
na vadny kusy mame stestiIdaho píše:ok v úopndělí se spjím s dodavtelem ( saabtuning.cz ) a pořešíme to. jstze první kdo si na tu monzu stežuje z hlediska nefunkčnosti..killman píše:tak jsme dnes s Firem vyzkouseli jeho HKS v nasi s14 a jelo to tak jak má. Zkouseli jsme jestli jde to HKS taky profouknout jak ta monza a nejde. Takze je to vadnej ventil
jinak v "nezapojeném" stavu by profouknout jít skutečně nemělo..
neni vůbec zač hlavně že je jasný čím to bylo...mimochodem kleště jsem nepotřeboval ..druhej pokus se povedl a Bow mi už nevypadnulkillman píše:tak jsme dnes s Firem vyzkouseli jeho HKS v nasi s14 a jelo to tak jak má. Zkouseli jsme jestli jde to HKS taky profouknout jak ta monza a nejde. Takze je to vadnej ventil
Fire píše:neni vůbec zač hlavně že je jasný čím to bylo...mimochodem kleště jsem nepotřeboval ..druhej pokus se povedl a Bow mi už nevypadnulkillman píše:tak jsme dnes s Firem vyzkouseli jeho HKS v nasi s14 a jelo to tak jak má. Zkouseli jsme jestli jde to HKS taky profouknout jak ta monza a nejde. Takze je to vadnej ventil
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
díky bohu já se za to modlil aby ti to nevypadlo a pak si mi těma kleštěma nezabil do hlavyFire píše:neni vůbec zač hlavně že je jasný čím to bylo...mimochodem kleště jsem nepotřeboval ..druhej pokus se povedl a Bow mi už nevypadnulkillman píše:tak jsme dnes s Firem vyzkouseli jeho HKS v nasi s14 a jelo to tak jak má. Zkouseli jsme jestli jde to HKS taky profouknout jak ta monza a nejde. Takze je to vadnej ventil
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
:-D :-D :-DCaizi píše:No nevim jestli je BOV v open loop nejak zvlast na paradu. Už mě totiž asi 3 "radoby" mechanici upozornili na to, že mám asi něco s převodovkou bo mi to pry někde pri prerazeni desně piskne. Že se mi na to radsi podívají když budu chtit, jinak se pry při výměně převodovky nedoplatím...:-)
Me zase mechanik rikal ze mam v haji turbo....ze mi dre lopatkama a ze bych ho mel nechat urychlene zrepasovat :-D kdyz sem mu rekl ze to dela tlak vzduchu kterej se vraci po zavreni klapky...rekl ze je to osklivej zvuk ze on by to na aute nechtel :-D
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde