Blow off zn.Bidrin???
Blow off zn.Bidrin???
má niekto skúsenosti s blow off zn.Bidrin??
niekto dobré niekto zlé chcel by som to vediet od vás aké máju chyby atď.
dík
niekto dobré niekto zlé chcel by som to vediet od vás aké máju chyby atď.
dík
Z-Club Bratislava
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
ono na vetsine dvoukil jsou velmi efektivne mazany olejem pretlacenym pres turbo ci odvetravani vacekNISMOO7 píše:a ako dlho ich už máš? ako často ich prečistuješ,ževraj sa dosť často zanášajú a pridierajú...
Jo mam BOV Bidrin MkII (kupovany novy) ted ma najeto cca14tis km a slape v pohode a nikdy jsem ho necistil ani nemazal... Je fakt ze mi jde pres odvetravani vacek vic oleje nez by melo takze je mazany asi dost.
Taky jsem s nim spokojeny jak funguje. No co HKS SSQ to neni ale taky staci
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mam asi nejstarsi BOV na foru - jde o MkIII z NULTE serie, slouzi uz nekolik let, mazany neni (nevim, ale nejak mi pres odvetravani nemizi olej ) a ma za sebou asi 60.000km... Kraval dela uzasnej, premyslim nad closed-loop
Je to tenhle:
Je to tenhle:
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
testován na supře, pod 0,7baru není mco dobrej, mám ted bidrina SQ a jsem mnohem spokojenější.. možná originál HKS je lepší ale tahle "monza" - kopie HKS mne zklamala, na druhou starnu známý co jezdí nad 1bar si ho nemuže vynachválit..doublejay píše:mam v planu spis tohle :
Ale az rozdelim sani a vyfuk na 2+2 valce, dam 2 turba, tak popremyslim
já měl nastavení na supře 0,5 a 0,9 baru, když jsem jel na nízkej tlajk tak nefoukal dobře ( pomalá reakce ) na 0,9 už běžel dobře, jelikož jsem většinoujezdil na 0,5, ta jsme s esnažil naladit hospíše na tech 0,5 ale i když byly povolenej/ utaženej na max tak to furt nebylo ono ..
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. Mám uplně ten samej. DObře otvírá a kravál taky nadělá na lidi na přechodu. Měl jsem ještě pučený novější od katanyho s trumpetkou a ten byl ještě o něco hlasitější
Dodatek: jezdím na 1.1baru.
[quote="doublejay"]Mam asi nejstarsi BOV na foru - jde o MkIII z NULTE serie, slouzi uz nekolik let, mazany neni (nevim, ale nejak mi pres odvetravani nemizi olej ) a ma za sebou asi 60.000km... Kraval dela uzasnej, premyslim nad closed-loop
Dodatek: jezdím na 1.1baru.
[quote="doublejay"]Mam asi nejstarsi BOV na foru - jde o MkIII z NULTE serie, slouzi uz nekolik let, mazany neni (nevim, ale nejak mi pres odvetravani nemizi olej ) a ma za sebou asi 60.000km... Kraval dela uzasnej, premyslim nad closed-loop
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS