pomocte mi nenastartuji
-
- user
pomocte mi nenastartuji
po 3měsících jsem vyzkoušel nastartovat. byla vybitá baterie a tak jsem tam dal novou značka 12V 74Ah 640A. Můžete mi poradit proč to nechce chytnout? před startem jak otočím klíčkem tak se mi zobrazí všechny kontrolky a pootočím klíčkem na startování a nic se neděje. kontrolky nezhasínají ale jám mám digi.hodiny tak se mi vypne osvětlení.dokonce se mi vypne i klinatizace. čím to je.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
To prave nebude tento pripad - kontrolky nezhasinaji, viz 1. prispevek.Petkoo5 píše:mal som podobný problém.. keď som pootočil kľúč, kontrolky sa rozsvietili a keď som chcel naštartovať, všetko zhaslo... pomohlo vymeniť tie svorky + a - na baterke...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zkus, jestli secvakne starter ... kdyz nespina, vem to kladivo nebo tyc a majzni do toho a neboj se trosku vic ... nekdy oreznou kontakty nebo si to "sedne" a ztrati kontakt ...
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taky muzou bejt v hajzlu uhliky ... ale to uz je na vyndani stareturu a rozebrani ... novy nejsou tak financne narocny ... ale chce to pak vyzkouset, jestli na kontakty ten starter chodi ... mela sem podobnej problem hendka druhej den, co sem dvoukilo uhnizdila doma
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic