Mám 20tisíc.
-
- user
Mám 20tisíc.
Poradtě mi co si mám zaně všechno koupit. at se to vleze dotéto částky. Je to na nissan 200sx S13 rok výroby 1990. typ motoru CA18DET.
-
- user
Takove bych chtel mit starosti
Jestli mas serii tak si kup nejaky kvalitni vzduchovy filtr, intercooler a za zbyle prachy jety podvozek Tein Basic od Drftinga
Jestli mas serii tak si kup nejaky kvalitni vzduchovy filtr, intercooler a za zbyle prachy jety podvozek Tein Basic od Drftinga
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Aha tak v tom pripade ten filtr, IC, budiky alespon na tlak turba a teplotu oleje, BOV, boost controller, vykastruj vyfuk a dej nejaky sportovni tlumic a jsi +/- na 20kMartinBrtnik píše:nemám tam zatím žádnou upravu v motoru. a chci upravit zatím hlavně motor
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
uvedom si naco to auto chces a v jakym je stavu
ked ti klepe motor daj go alebo aspon udelej spodek a jednoznacne kup walbro 3000czk a cip stage 1 kolem 1000 ic alespon avie 2000-2500 (+nejake trubky a spojky) ale zacal bych go pak ten motor stage 1 a pak podvozek neskur brzdy s14 pak silembloky napravy do komaxitu a samozrejme ze z podvozkem musi prijit i rozpery (kentoya je vyraby a sou peknea hlavne funkcne) poriesil by som turbo a pomenil komplet oleje (motor prevodovka dif) dale vlsd diferak (s14) a netreba zapomenout na BUDIKY prip short shift
tak zacni setrit ale jak pisu zalezi naco to auto chces
ked ti klepe motor daj go alebo aspon udelej spodek a jednoznacne kup walbro 3000czk a cip stage 1 kolem 1000 ic alespon avie 2000-2500 (+nejake trubky a spojky) ale zacal bych go pak ten motor stage 1 a pak podvozek neskur brzdy s14 pak silembloky napravy do komaxitu a samozrejme ze z podvozkem musi prijit i rozpery (kentoya je vyraby a sou peknea hlavne funkcne) poriesil by som turbo a pomenil komplet oleje (motor prevodovka dif) dale vlsd diferak (s14) a netreba zapomenout na BUDIKY prip short shift
tak zacni setrit ale jak pisu zalezi naco to auto chces
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900