Cuká a cuká :-( // Vyřešeno :-)
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
Cuká a cuká :-( // Vyřešeno :-)
Prosimvás mám problemek.... projevuje se mi to nejvíce při plnym boostu když jde do záběru turbo, auto začne cukat... jako by nemělo benzin... udělalo mi to občas i za nižších otáček ale převážně to dělá v boostu...
čerpadlo sem měnil za ověřený, nepomohlo....
palivový filtr sem vyměnil, hadičky od čerpadla do motoru profouk kompresorem jestli nejsou ucpaný... a nejsou....
už nevím co dál hledat možná mám nějakou blbost v alternativnim zapojení fpr, zároveň mám odstraněnej z funkce solenoid pod power tranzistorem.... může to mít vliv?
díky za tipy
čerpadlo sem měnil za ověřený, nepomohlo....
palivový filtr sem vyměnil, hadičky od čerpadla do motoru profouk kompresorem jestli nejsou ucpaný... a nejsou....
už nevím co dál hledat možná mám nějakou blbost v alternativnim zapojení fpr, zároveň mám odstraněnej z funkce solenoid pod power tranzistorem.... může to mít vliv?
díky za tipy
Naposledy upravil(a) otasTM dne 05.08.2007, 20:27, celkem upraveno 1 x.
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Co lambda sonda? Zkus ji odpojit nebo diagnostikovat pres ECU.
Pokud mas zapojeny FPR tak ze mas hadicku co jde ze zadniho vika sani napojenou primo do FPR tak to zapojenim neni. Leda ze by byl spatny samotny FPR.
Pokud mas zapojeny FPR tak ze mas hadicku co jde ze zadniho vika sani napojenou primo do FPR tak to zapojenim neni. Leda ze by byl spatny samotny FPR.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
pablo
mrkni na intercoler a vsechni trubky okolo toho urco to bude v tom
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: pablo
tak tady bych chybu neviděl... mám ic z avie a trubky a všechno těsní...pablo píše:mrkni na intercoler a vsechni trubky okolo toho urco to bude v tom
to bude zas nějaká kravina.... ale najít to
pablo
za mrknuti nic nedas mozno je len malo zle nasadena hadica a nasava falesnej vzduch. no ale dej vedet co tomu presne bylo
udelej tlakovu skusku sania
zhod filter zacpi rukou a do sania pusti nejaky tlak s kompresora ale nic velke a budes pocut kde ti to sici prip pozri aj sviecky ci nahodou niektora nehodi semtam mimo iskru tez som to tak mal ze hazela a sem tam hodila na izolatore
zhod filter zacpi rukou a do sania pusti nejaky tlak s kompresora ale nic velke a budes pocut kde ti to sici prip pozri aj sviecky ci nahodou niektora nehodi semtam mimo iskru tez som to tak mal ze hazela a sem tam hodila na izolatore
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900