„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
hmm ja bych ale radsi tam ten vetsi silenejsi jestli si vzpominas...kdysi jsem daval odkaz
No uvidime mozna na to vlezu, podle pocasi bude stejne asi dost prset tak aspon bude kam zalezt
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Peca píše:
Ja bych na tom spis chtel otestovat Richard burns rally, jediny co te hre chybi k dokonalosti je pocit auta pod zadkem, s tou 301 to muze byt parada
v LFS si vem XRTcko (turbo) a nastav si ho presne stejne jak dvoukilo, pomocí LFS Tweaku si muzes nastavit rozmery kol a pneumatik stejne jak mas na dvoukilu a restriktorem sání si sniz vykon stejne jak na tvy dvoukilo:) a jezdi
jestli to hrajes na klavesnici,tak se nedivim,ale ja nazor na LFS nezmenim :/
mam tam nalitano 64 tis. km
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
killman píše:v LFS si vem XRTcko (turbo) a nastav si ho presne stejne jak dvoukilo, pomocí LFS Tweaku si muzes nastavit rozmery kol a pneumatik stejne jak mas na dvoukilu a restriktorem sání si sniz vykon stejne jak na tvy dvoukilo:) a jezdi
jestli to hrajes na klavesnici,tak se nedivim,ale ja nazor na LFS nezmenim :/
mam tam nalitano 64 tis. km
I kdyz to auto ma stejny vykon jak ja (+/- 5 koni), podobnou vahu, stejny diferak (VLSD) i gumy, tak se to proste nechova ani zdaleka podobne. Pokud by tohle bylo realny tak bych na masarykaci v kazde zatacce musel jet za danych najezdovych rychlosti a prace s plynem a brzdou bokem A hraju to na volantu, nejsem padlej na hlavu Ale hadat se s tebou nehodlam
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart