universal lambda
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
universal lambda
lidicky uz jste nekdo vymenoval starou vadnou lambdu za novou, ale universalni, ne primo urcenou pro CA?
nevim totiz jek to mam zapojit. je to bez konektoru a musim to napojit na ten ze stare lambdy.
na te universalni sou dva bile dratky pro ohrev a jeden cerny pro sensor. jenze kdyz se mrknu do manualu tak je tam na te origo dratek s barvou L ktery vede do jednotky a je podle manualu pro ohrev, pak je tam W do jednotky coz bude asi samotny sensor a jeste je tam BR ktery vede na +
mno a otazka je jestli to bude chodit kdyz zapojim na te nove lambde libovolnej bilej na + a ten druhej bilej misto toho L do jednotky
nevim totiz jek to mam zapojit. je to bez konektoru a musim to napojit na ten ze stare lambdy.
na te universalni sou dva bile dratky pro ohrev a jeden cerny pro sensor. jenze kdyz se mrknu do manualu tak je tam na te origo dratek s barvou L ktery vede do jednotky a je podle manualu pro ohrev, pak je tam W do jednotky coz bude asi samotny sensor a jeste je tam BR ktery vede na +
mno a otazka je jestli to bude chodit kdyz zapojim na te nove lambde libovolnej bilej na + a ten druhej bilej misto toho L do jednotky
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak sem se dival do manualu jeste jednou a tam je signalni u origo lambdy prostredni drat bilej a na te nove je cernej takze
ses si jistej, ze de cernej na cernej?
u origo mam cervenej, bilej, cernej, ale proste podle toho co vidim v manualu je signal bilej a ne cernej muzete mi to nekdo potvrdit teda jak to ma byt prosim na 100%
dekuju
EDIT: ted jsem si jeste vsiml, ze ten bilej na origo lambde ma pozlacenej konektor (sem ten pastovej konektor totz rozdelal) tak si myslim, ze je to jasny a cernej de na bilej
tak jsem jeste hledal na sxoc.com foru a nakej manik tam psal tohle:
white - 1v signal
black - heater +ve
red - heater ground (via ECU switch)
ses si jistej, ze de cernej na cernej?
u origo mam cervenej, bilej, cernej, ale proste podle toho co vidim v manualu je signal bilej a ne cernej muzete mi to nekdo potvrdit teda jak to ma byt prosim na 100%
dekuju
EDIT: ted jsem si jeste vsiml, ze ten bilej na origo lambde ma pozlacenej konektor (sem ten pastovej konektor totz rozdelal) tak si myslim, ze je to jasny a cernej de na bilej
tak jsem jeste hledal na sxoc.com foru a nakej manik tam psal tohle:
white - 1v signal
black - heater +ve
red - heater ground (via ECU switch)
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- remo
- user
- Kontaktovat uživatele:
si tu pani nejak odporujete
tak ako je to nakoniec.
dnes som ju kupil a vecer ju chcem nahodit
ide cierny na cierny a biele hocijak
alebo ide cierny na biely a zbytok hocijak???
tak ako je to nakoniec.
dnes som ju kupil a vecer ju chcem nahodit
ide cierny na cierny a biele hocijak
alebo ide cierny na biely a zbytok hocijak???
remo
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- remo
- user
- Kontaktovat uživatele:
takze pre opakovacku
na uni lambde je signal cierny a na origo kabelazi je signal biely a tieto sa spoja navzajom
a potom 2 biele s lambdy sa zapoja na cierny a cerveny na kablazi
ak som si to spravne prelozil
na uni lambde je signal cierny a na origo kabelazi je signal biely a tieto sa spoja navzajom
a potom 2 biele s lambdy sa zapoja na cierny a cerveny na kablazi
ak som si to spravne prelozil
remo
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele: