smola dva
- docertabum
- user
- Kontaktovat uživatele:
smola dva
Rano ma seklo v krizoch. Dokazal som to vsak odsoferovat k lekarovi. Ale ked cestou naspat sa mi uz nedalo vysunut okno, tak by som vrazdil!! Arrghhh....!!! Kedze auto som nemohol tak nechat, tak som sa pustil do toho s tazkymi mukami v chrbte. V tych bolestiach sa moc carovat okolo auta neda, tak som isiel do servisu. V prvom sice iba sekretarka ale aspon ochotna Este stastie ze v druhom mi dali aspon hore okno... Motorcek je asi v....
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
No to znam...teda to s tim oknem, zada me nastesti zatim moc neberou.
Jednou jsem rano jel do prace pootevrene okenko a chtel jsem ho privrit, najednou rána a okno samo sjelo dolů.
Prasklo mi ocelove lanko ve stahovacim mechanismu....cca mesic jsem jezdil bez okna nez se mi podarilo sehnat pouzity mechanismus
Ale byl to docela hukot ve 180 na dalnici se stazenym oknem
Jednou jsem rano jel do prace pootevrene okenko a chtel jsem ho privrit, najednou rána a okno samo sjelo dolů.
Prasklo mi ocelove lanko ve stahovacim mechanismu....cca mesic jsem jezdil bez okna nez se mi podarilo sehnat pouzity mechanismus
Ale byl to docela hukot ve 180 na dalnici se stazenym oknem
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
jj, me nic nezastaví :-Dmauglie píše:935Baby: zas až tak to asi hrozné nebylo, když jsi letěl i nadále 180km/h
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- docertabum
- user
- Kontaktovat uživatele: