Spojka

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
Fire
user
Kontaktovat uživatele:

Spojka

Příspěvek od Fire »

Rád bych si od vás nechal poradit jakou Lamelu s přítlačákem a setvákem koupit an moji S14.
Moje představa je taková lamela asi kovokeramika a k tomu odlehčenej setrvák .

Chci něco kvalitního za cenu,abych nemusel jít nikam na to krást :) zatím jsem slyšel dobrý ref. na setrvák od Fidanzi ale nevím na kolik vyjde.
kenivruh
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenivruh »

Tuto ked si pozries, tak maju rozne spojky a zotrvaky od cca 8000 Sk vyssie. http://www.ooparts-international.co.jp/ ... meset.html alebo http://www.greenline.jp/catalogue.php

Urcite su lacnejsi pri vacsine japonskych vyrobkoch ako americania. Z americkych spojok odporucam ACT. Alebo potom to co ma napr. raddy alebo uz aj iny na S13ke, tie australske spojky.
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
Fire
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fire »

myslíš Xtreme ? www.xclutch.com.au ?

může mi někdo vysvětlit na co má vliv větší přítlačná síla přítlačného talíře oproti tomu co je v serii ?
raddy
user

Příspěvek od raddy »

Fire píše:myslíš Xtreme ? www.xclutch.com.au ?

může mi někdo vysvětlit na co má vliv větší přítlačná síla přítlačného talíře oproti tomu co je v serii ?
material lamely definuje treci koeficient a teplotnu odolnost. na to,aby mohol byt treci koeficient vyuzity, musi byt lamela pritlacena potrebnou pritlacnou silou. Kovokeramika ma velmi vysoky treci koeficient, ale nato aby ho dokazale plne vyuzit musi byt pritlacena viac ako napr. organicka a takisto sa keramika velmi nici ak presmykuje. Preto je idealne vzdy kupit kit lamela-pritlacak aby bolo iste ze obe casti su vhodne dimenzovane.
Fire
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fire »

díky Raddy
Odpovědět