Přísavný stativ na fotak - a par videi z testu :)
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Přísavný stativ na fotak - a par videi z testu :)
Dlouho jsem chtel nejak poresit uchyceni fotaku v aute. Vcera jsem nasel v letaku z Liedlu přísavný stativ.
Tak jsem ho dnes koupil a otestoval Na to že stal 100Kč tak to drží dobře. Samozřejmě zvenku na sklo bych to nedal , to jedine profi stativ...
Dal jsem ho zevnitr na zadni sklo, kdyby spadl tak fotak spadne do mekke sedacky ale stavit drzel fakt suprove
Jinak kdyby to nekdo chtel kupovat tak treba zde se da koupit za cca 650Kč kvalitnejsi model
http://www.fotoskoda.cz/eObchod/1030793 ... v-prisavny
No a když už tak i par videii:
Jeden rozjezd - to jak na zacatku cumim to bylo na zenskou s kocarem ktera akorat kdyz jsem se chystal ze vyjedu tak kus ve predu se nacpala do silnice
cca 30MB, potreba Quicktime
http://www.mediafire.com/?3x1mfxuxymn
Kratka projizdka po soukrome testovaci trati (ne kecam, jenom okreska ktera je klidna a prehledna a tak tam vzdy jezdim testovat auto po opravach atd)
cca 65MB, zase Quictime
http://www.mediafire.com/?br3zidomx71
Tak jsem ho dnes koupil a otestoval Na to že stal 100Kč tak to drží dobře. Samozřejmě zvenku na sklo bych to nedal , to jedine profi stativ...
Dal jsem ho zevnitr na zadni sklo, kdyby spadl tak fotak spadne do mekke sedacky ale stavit drzel fakt suprove
Jinak kdyby to nekdo chtel kupovat tak treba zde se da koupit za cca 650Kč kvalitnejsi model
http://www.fotoskoda.cz/eObchod/1030793 ... v-prisavny
No a když už tak i par videii:
Jeden rozjezd - to jak na zacatku cumim to bylo na zenskou s kocarem ktera akorat kdyz jsem se chystal ze vyjedu tak kus ve predu se nacpala do silnice
cca 30MB, potreba Quicktime
http://www.mediafire.com/?3x1mfxuxymn
Kratka projizdka po soukrome testovaci trati (ne kecam, jenom okreska ktera je klidna a prehledna a tak tam vzdy jezdim testovat auto po opravach atd)
cca 65MB, zase Quictime
http://www.mediafire.com/?br3zidomx71
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
akorat to ma jednu chybu, natacite video vzhuru nohama, takze pak je potreba nejak otocit obraz. Ja k tomu pouzil QuickTime.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Hej to neni vubec špatna vec uvažuju otom odkud to teda maš?
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
no kupoval jsem to v Liedlu v Rakovniku (meli to v akci od 20 září), nevim jak maji akce v ostatnich Liedlech. Teoreticky bych ti ho mohl koupit a poslat postou, jeste tam cca 4 zbyli mozna tam do zitrka vydrzi.killman píše:vypada to dobre,prehodit obraz není problem:) a odkud ho mas? od Lidla?
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, nemam na to software, casem az bude nalada tak neco sezenu. Jinak duvod proc jsem vzdy zapinal a vypinal fotak bylo to ze se mi to nechtelo sestřihávat :-DPeca píše:Dobrej napad
Akorat mozna priste prekonvertuj ty videa, pro cleny s pomalejsim pripojenim
Seš hodnej ale ted jedu na tyden fuč takže by to nemel kdo vyzvednout pak to nekde seženu snad v lidlu.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
heh, to jsem cekal.Gerox píše: ...ale co tam testujes?
Nic vubec nic ... prece kdyz uz neco natacim tak nepojedu jak posranej duchodce. Nesnazil jsem se tim videem nic dokazat.
No chtel jsem vedet jak to video z auta bude vypadat, jak fotak bude stihat atd. Zda v ostrejsi zatacce neuleti fotak i se stativem a tak.