Mam tu jednu rozborenou na cumak, jestli mas na bok tak by to sikovnej klempir dal do kupy. Jen ji mam uz skoro vykuchanou. Jinak auto bylo krasne zdrave.
šlo to na bok ale byla to rána a hnutý je komplet všechno už je stejně rozřezaná takový slataniny moc nechci většinou pak stejně něco nesedí. Měním trochu inzerát hledám kastli pokudmožno s nataženou elektrikou bo sem to měl problémy dneska vůbec vyndat a zapojovat to bych nesved asi
tak to vypadá že kabeláž tam asi budu nechávat...
Rozumik- má S12 stejnou tu kabeláž v motoru jako S13? jestli ne tak jí od tebe koupí kulich a já to nechám v autě je to fakt hroznej voser to vyndat....
tak kastli už mám chybí mi ale zadní nárazník i s výztuhou, pravé dveře můžou mít zakytovanou tu linku u kliky, pravý facelift blatník + oba plasty co přijdou na facelift blatníky aby navazoval čumák na blatníky
Už mi chybí jen pravý(spolujezdcův) blatník. Je jedno který bude, protože včera jsem se na ně díval a jsou uplně stejné facelift má jen dole ten bazmek na který se nasadí plasty které protahujou facelift narazník.
+ koupím ty plasty z facelift blatníků. Ten blatník hodně spěchá ale jen neohnutý nepromáčklý. Trocha rzi nevadí