Kolikrat jste vážně uvažovali o tom že prodáte dvoukilo?
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Kolikrat jste vážně uvažovali o tom že prodáte dvoukilo?
Pri procitani jednoho prispevku sekce bazar me napadlo toto tema...
No pro mě je letošní rok kritickej, pokud vydrzim do konce roku tak snad to bude ok
Už jsem behem 3 let co mam dvoukilo 2x uvazoval ze ho prodam. Letos byla krize nebot 2x jsem uz uvazoval ze ho prodam
Naposledy cca pred tydnem, zacal jsem dojizdet dvoukilem denne do prace a proste dvoukilo neni na kazdodenni dojizdeni. Je mi lito to auto pouzivat pro dopravu z bodu A do bodu B a nehlede ze ceny oprav jsou dost vysoky, spotreba atd.
No ale nakonec jsem prodej zamitnul protoze jsem si uvedomil ze kdybych prodal dvoukilo tak bych prodal muj jediny velky konicek a to by pak byla krize, proste jsem si nemohl predstavit ze bych nevlastnil sportaka.
No pro mě je letošní rok kritickej, pokud vydrzim do konce roku tak snad to bude ok
Už jsem behem 3 let co mam dvoukilo 2x uvazoval ze ho prodam. Letos byla krize nebot 2x jsem uz uvazoval ze ho prodam
Naposledy cca pred tydnem, zacal jsem dojizdet dvoukilem denne do prace a proste dvoukilo neni na kazdodenni dojizdeni. Je mi lito to auto pouzivat pro dopravu z bodu A do bodu B a nehlede ze ceny oprav jsou dost vysoky, spotreba atd.
No ale nakonec jsem prodej zamitnul protoze jsem si uvedomil ze kdybych prodal dvoukilo tak bych prodal muj jediny velky konicek a to by pak byla krize, proste jsem si nemohl predstavit ze bych nevlastnil sportaka.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Ja som o predaji 200ky neuvazoval,lebo ziadnu nemam :-D
Ale o 300ke este nikdy,je to moja laska a tu bude mat este moja dcera.
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
já jen z finančních důvodů jinak bych ho nikdy neprodal je to moje srdcovka!
Naposledy upravil(a) MaxX dne 23.10.2007, 20:25, celkem upraveno 1 x.
Ja sem otom neuvažoval nikdy protože sem v tom aute ješte ani nejel Ale nechtel bych ho prodat chci si ho pekne pošperkovat pokud nato budou penizky.Takže ja určite ne
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
no vidis, uplne jsem zapomnel na tristovkarebuky300zx píše:Ja som o predaji 200ky neuvazoval,lebo ziadnu nemam :-D
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
ja sem si este na dvoukili poradne ani nezajezdil,uz mi preletelo par krat hlavu ze ho predam ale vzdy si to rychlo rozmyslim :-D
Je to fajn autak i ked trochu vic narocnejsi na udrzbu ale urco sem spokojny s tym co mam
PS
Dvoukilo aspon nepinda jak zenska :-D
(snad si to moja neprecita,je tu taky prihlasena )
Je to fajn autak i ked trochu vic narocnejsi na udrzbu ale urco sem spokojny s tym co mam
PS
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi zpečetil sůvj osudIwan-nissan píše:ja sem si este na dvoukili poradne ani nezajezdil,uz mi preletelo par krat hlavu ze ho predam ale vzdy si to rychlo rozmyslim :-D
PS