kabel na diagnostiku / programi
kabel na diagnostiku / programi
vyrobil... som komplet kabel na diagnostiku skoro kopia /conzult kabla/ tak tiez funguje cez USB rozhranie a s programom conzult free a ini
ymi. Potreboval by som este odskusat nejaku plnu verziu programu Nemate niekto. Taktiez funguje s programom TECU da sa v nom upravovat ECU aspon myslim. /no neviem s tym robit tak radsej neriskujem/
ymi. Potreboval by som este odskusat nejaku plnu verziu programu Nemate niekto. Taktiez funguje s programom TECU da sa v nom upravovat ECU aspon myslim. /no neviem s tym robit tak radsej neriskujem/
KDyžtak napište jmeno programu.Skoušeli jstte hledat na googlu?
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Děláš si srandu? A kde myslíš že to hledáme ?
Softy které jsem testoval:
Consult Free - funguje ale bez registrace skoro nic neumí
Nissan Data Scan 1.52 - funguje ale bez registrace skoro nic neumí
Scan Tech - nenajde mi kabel
TECU - Funguje, přečetl jsem si o ROM mé ECU, ale nevím jak ho zapsat zpět po úpravě a zda to vůbec tento soft umí. Každopádně dobře zobrazuje chybovky a také je korektně maže.
TECU - Funguje, přečetl jsem si o ROM mé ECU, ale nevím jak ho zapsat zpět po úpravě a zda to vůbec tento soft umí. Každopádně dobře zobrazuje chybovky a také je korektně maže.
ROM = Read Only Memory takze de pouze precist, se zapisem je to bez sance Pokud vemu jak je to v S13 tak tam je EPROM, pro zapis se musi smazat ozarenim UV svetlem, pak se teprv da neco napsat. Pokracovanim sou EEPROM a FLASH pameti ktery se daj mazat a prepisovat poze elektronickou cestou Co z toho ale je v S14 nevim
Á další ftipálek..... a myslíš že jsi mi pomohl ?
Zkratka ROM nebo BIN se používá také pro označení obrazu paměti ECU. Tedy obsah rom se také může rovnat obsahu eeprom atd....
Nevím co v tom je za stračku, ale flasku jsme tam nikde nenašli a brouk co by měl okénko na mazání UVčkem také ne. Nevím zda se i u S14tky musí přidat doutherboard aby to umělo přeprogramování.
Každopádně když kupujete na S13tky ti vaše "čipy" tak se to řeší jak ? Je to stejný i u S14? Nejsem sice na smažený bramborový lupínky, ale chtěl bych si upravit obsah jednotky sám. Pokud to nepůjde tak se dá prostě jiná, plně programovatelná a šmitec, ale mohlo by to pomoci víc lidem pokud bych to uměl přeprogramovat.
Zkratka ROM nebo BIN se používá také pro označení obrazu paměti ECU. Tedy obsah rom se také může rovnat obsahu eeprom atd....
Nevím co v tom je za stračku, ale flasku jsme tam nikde nenašli a brouk co by měl okénko na mazání UVčkem také ne. Nevím zda se i u S14tky musí přidat doutherboard aby to umělo přeprogramování.
Každopádně když kupujete na S13tky ti vaše "čipy" tak se to řeší jak ? Je to stejný i u S14? Nejsem sice na smažený bramborový lupínky, ale chtěl bych si upravit obsah jednotky sám. Pokud to nepůjde tak se dá prostě jiná, plně programovatelná a šmitec, ale mohlo by to pomoci víc lidem pokud bych to uměl přeprogramovat.
- tomita
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zapsat zpet to samozrejme neumi, zapisovat data muzes jenom na vypalovacce ROM-u, nebo potom pouzit Emulator, ktery se chova jako noramlni ROM-ka (emuluje pritomnost rom-u), ale pritom muzes menit na nem udaje.evo400 píše:Děláš si srandu? A kde myslíš že to hledáme ?
Kamos z nemeckyho sx-fora to ma ve svy S14-ce.
Ja mam ted nainstalovanej Zcontrol a LiveEdit v betaverzi
S14a RB25
Už jsme do toho čuměli, ale ani brouka na výměnu jsem nenašel :-D
máte nějaké odkaty kde to koupit, něaké fotky atd... ?
Viděl jsem na tom dvouřadém portu naletovaný pásový vodič a na tom další šváby
máte nějaké odkaty kde to koupit, něaké fotky atd... ?
Viděl jsem na tom dvouřadém portu naletovaný pásový vodič a na tom další šváby
Naposledy upravil(a) evo400 dne 08.11.2007, 21:01, celkem upraveno 1 x.
musis napajet daughterboard..
http://www.plmsdevelopments.com/daughterboards.shtml
http://www.sr20forum.com/calumsult/
http://www.plmsdevelopments.com/daughterboards.shtml
http://www.sr20forum.com/calumsult/
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
kentoya: rekl bych ze SR20DET S14... je to dosti podobne moji DE ecu..
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!