zamky z S13 do S12

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

zamky z S13 do S12

Příspěvek od driftak »

Prosim vas nikto mi nevie poradit ci sadnu zamky z S13, do 12 ky. Potrebujem to vedet, bo ma jedny cakaju. Nevie to tu nahodou niekto??? Diik
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

nevie nikto??? To je doct blbeee. Tak to musim vyskusat no.
Yamaha Raptor 700

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

jelikož jsem zámky z s12 neměl v ruce, tak neporadím, ale třeba když jsem si vyskládával zámky do bluebirda, tak jsem rozebral asi 10 zámků kvli hejblatům a vzal obaly ze zámků z bluebirda a do nich to naskládal, obaly zámků na 200 sx jsou odlišné od bluebirda, víc nevím, víc neporadím
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

Kentoya píše:jelikož jsem zámky z s12 neměl v ruce, tak neporadím, ale třeba když jsem si vyskládával zámky do bluebirda, tak jsem rozebral asi 10 zámků kvli hejblatům a vzal obaly ze zámků z bluebirda a do nich to naskládal, obaly zámků na 200 sx jsou odlišné od bluebirda, víc nevím, víc neporadím
Hmm aj tak diiks DR Kentoya
Yamaha Raptor 700

Odpovědět