Predzapal,tlak benzinu....
Predzapal,tlak benzinu....
Kedze problem pretrvava z nestartovanim za tepla,potrebuju prekontrolovat par veci,v okoli nepozanam nikoho,zadnu dilnu kde by sa v tychto vecach vyznali na 100 % no poznam par ludi ale nemaju pristup k nastrojom atd.
Tak sa obracam na vas clenu fora :-D
Kdo z vas by bol ochotny prist,skontrolovat predzapal tlak paliva atd...
Pripadne pojedu za frantu ale s tu spotrebu to bude sila :-D
Tak sa obracam na vas clenu fora :-D
Kdo z vas by bol ochotny prist,skontrolovat predzapal tlak paliva atd...
Pripadne pojedu za frantu ale s tu spotrebu to bude sila :-D
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Predzapal,tlak benzinu....
určitě bydlí na SR někdo blíž jak Franta..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- remo
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja by som to videl na Slika alebo Pabla
remo
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
to wori:
Byvam v skalici,trnavsky kraj,jaku mas spotrebu? :-D
http://mapy.atlas.sk/mapviewer/mapviewe ... ec&id=5289
tlak paliva zmeras? :-D
to kentoya:
ja viem ze predzapal je asi nastaveny dobre.....
podla vsetkych a vsetkoho to bude problem FPR a nejake konektore sa hybu a nedavaju dobry kontakt,preto nedrzi volnobeh a skapava.....
Byvam v skalici,trnavsky kraj,jaku mas spotrebu? :-D
http://mapy.atlas.sk/mapviewer/mapviewe ... ec&id=5289
tlak paliva zmeras? :-D
to kentoya:
ja viem ze predzapal je asi nastaveny dobre.....
podla vsetkych a vsetkoho to bude problem FPR a nejake konektore sa hybu a nedavaju dobry kontakt,preto nedrzi volnobeh a skapava.....
moje poznatky z auta auto chyta blbne paleni valcu ale pocase se to chytne na vsechny 4 hrnecky a pak to jede a kdys to vypne nestartuje
takze sem 1:skontroloval vsechni kontakty a chyby mu hodne tech
dratenych zarazek na konektoroch
2: skusal som mu natlakovat sistem ale nejak sa to nedalo
na benzince, obsluha kompresora tlakovani dvojkila
3lidi jeden to zap-vyp,dalsi drzi odvietravani vacek a
hadicu na tlakovani a treti drzi zacpu na sani
3: svicky sou pomerne mokre
4:po pridani plynu auto reaguje opozdene ale dobre
ZAVIER: tlak paliva a chbiejici zarazky na konektorych a muze mit vadne i teplotny cidlo ktere pouziva ecu nebo vadne fpr (fpr je uz zapojeno primo do sani) protoze mu zachcava valce palivem
po vypnuti motora uz nenastartuje a je nadmerne citit benzin a kdys vynda poistku fuel pump tak chvili toci a kdys chyta tak ji tam zasune a auto opiet jede v aute je uz walbro cip stage 1 ic avia,free intake prechodny vyfuk 2,5"
JINAK TEN MOTOR JE DOBRE UDELANEJ VUBEC NEKLEPE A PARADNY ZVUK A MA JEDEN ZTECH LEPSYCH MOTORU V S13 KTERE SEM RIDIL product by KENTOYA
takze sem 1:skontroloval vsechni kontakty a chyby mu hodne tech
dratenych zarazek na konektoroch
2: skusal som mu natlakovat sistem ale nejak sa to nedalo
na benzince, obsluha kompresora tlakovani dvojkila
3lidi jeden to zap-vyp,dalsi drzi odvietravani vacek a
hadicu na tlakovani a treti drzi zacpu na sani
3: svicky sou pomerne mokre
4:po pridani plynu auto reaguje opozdene ale dobre
ZAVIER: tlak paliva a chbiejici zarazky na konektorych a muze mit vadne i teplotny cidlo ktere pouziva ecu nebo vadne fpr (fpr je uz zapojeno primo do sani) protoze mu zachcava valce palivem
po vypnuti motora uz nenastartuje a je nadmerne citit benzin a kdys vynda poistku fuel pump tak chvili toci a kdys chyta tak ji tam zasune a auto opiet jede v aute je uz walbro cip stage 1 ic avia,free intake prechodny vyfuk 2,5"
JINAK TEN MOTOR JE DOBRE UDELANEJ VUBEC NEKLEPE A PARADNY ZVUK A MA JEDEN ZTECH LEPSYCH MOTORU V S13 KTERE SEM RIDIL product by KENTOYA
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
zmerat tlak paliva a overit teplotne cidlo, samozrejme dat do poriadku konektoryslik85 píše: ZAVIER: tlak paliva a chbiejici zarazky na konektorych a muze mit vadne i teplotny cidlo ktere pouziva ecu nebo vadne fpr (fpr je uz zapojeno primo do sani) protoze mu zachcava valce palivem
po vypnuti motora uz nenastartuje a je nadmerne citit benzin a kdys vynda poistku fuel pump tak chvili toci a kdys chyta tak ji tam zasune a auto opiet jede
prestne to sem mnel na mysli a taky zase to zustava namne ja jen ze ci by nekdo nemnel jeste nejake pripominky ono to teplotni cidlo az tak moc nezachcije ty valce i kdys je ko ale muze bejt jeste bych skusil premnerit skrtici klabku (jeji odpor) ale to jen tak pro kontrolu ci se v tom nekdo nevrtal ale myslim ze to bude vadne fprraddy píše:zmerat tlak paliva a overit teplotne cidlo, samozrejme dat do poriadku konektoryslik85 píše: ZAVIER: tlak paliva a chbiejici zarazky na konektorych a muze mit vadne i teplotny cidlo ktere pouziva ecu nebo vadne fpr (fpr je uz zapojeno primo do sani) protoze mu zachcava valce palivem
po vypnuti motora uz nenastartuje a je nadmerne citit benzin a kdys vynda poistku fuel pump tak chvili toci a kdys chyta tak ji tam zasune a auto opiet jede
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
A to ti uz robylo pred,alebo po namontovani puzmpy odo mna.Ked po,tak mozes mat vadny Fpr.