neznate nekoho nebo nedelate do toho? ja sem na grafiku levy
premyslim ze bych makal na zivnostak, ale bez grafika sem bezceny :-D
ot: shanim grafika webdesignu na spolupraci
ja delam prave grafiku, ale kodovani neumim.
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
proč se nezptáš greddyho, už jste spolu spolupracovali a myslím že vám to šlo dobře..
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
heh proto mi delá novou ?rozumik píše:idaho: greddy s grafikou seknul, uz sem se ho ptal.
ratty: uz sem to nejak poresil, ale asi to bude chtit jeste jednoho, urcite se ozvu, dik
netuším že s tím seknul,myslel jsem že když mi to nabídl tak to delá dál běžne
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů