Cervena 240sx na Zochovej

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
Odpovědět
Jimmbo
user
Kontaktovat uživatele:

Cervena 240sx na Zochovej

Příspěvek od Jimmbo »

Kdo to byl??? Dnes som vysiel zo skoly a pred vchodom stala s13ka... asi okolo 14:30..
Obrázek

200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Cervena 240sx na Zochovej

Příspěvek od driftak »

Jimmbo píše:Kdo to byl??? Dnes som vysiel zo skoly a pred vchodom stala s13ka... asi okolo 14:30..
Ty truuuba ved som ti povedal, ze to je DOOLittle. Zasa ma neocuvas. :evil:
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Jimmbo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmbo »

kedy si to hovoril??? jaj hej ale nemohol som ho najst na fore.... a chcel som sa opytat za ten checker box
Obrázek

200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

Jimmbo píše:kedy si to hovoril??? jaj hej ale nemohol som ho najst na fore.... a chcel som sa opytat za ten checker box
Jhaaj no dobre. :-)) co s tebu. :-)
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Jimmbo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmbo »

nic no..ale ked si to precita nech napise..ked tak
Obrázek

Odpovědět