Brzdove desky

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Brzdove desky

Příspěvek od doublejay »

Kdysi jsem od nekoho z fora bral predni brzdove desky, snad to byly Ferodo, typ momentalne nevim, pohledam. Budu menit kotouce za vrtane, chci dat i nove desky, s temito jsem byl spokojeny, ale uz jsou sjete. Umi nekdo sehnat za dobrou cenu nebo mate lepsi tip na sviznou street jizdu??? Kotouce 280mm - i kdyz spousta lidi tvrdi, ze desky jsou stejne, podle manualu by nemely byt, na 280ky maji mit vyssi aktivni vrstvu...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
raddy
user

Příspěvek od raddy »

odporucam dosky prislusnej velkosti od project mu, mozno prave tieto

http://www.project-mu.co.jp/e/product/hc-plus.html

su to velmi kvalitne dosky s presne danou specifikaciou, pripadne si podla tabulky vyber ine pre tvoj styl pouzivania.

na sxoc maju tieto dosky tie najlepsie referencie.
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

Jasne, nad timto jsem taky uvazoval a vim, ze je tady par clenu ma. Umi nekdo sehnat / objednat? Prodava to nekdo u nas? Type NR nebo mozna HC+ pro me budou asi v naproste pohode... Nepozaduju, aby mi vydrzely 10 let 8)
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
935Baby
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 935Baby »

Od Mju mohu doporucit type-NR jezdil jsem s tim i v zime kdyz mrzlo a za studena brzi velice dobre. Za tepla na okruhu zatim neodzkouseno ale meli by drzet do 650°C.

Pouzivam je s vrtanýma Zimmermannama a zda se ze si rozumí dobře :)

Jinak prefacelift desky a facelift desky jsou trosku jine. Ale slysel jsem ze se daji prefacelift desky upravit aby pasovali do facelit vodítek na třmenu. Je trosku odlisnost v boční části vodítka destičky.

Prefacelift
Obrázek
Facelift
Obrázek

Edit: kupoval jsem je do Kageki Racing v CR. Zkus napsat Streetracerovi tady z fora. Type NR pro facelift kotouce me vysel na cca 5500Kč s DPH

Objednávací číslo desek type NR pro facelift brzdy: R230
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Odpovědět