Mam taky problemik a to ze mi strasne klepe motor. Predtym nez ma sprdnete hladal som aj na fore aj inde a pozeral som vsetko mozne. V tychto motoroch sa nevyznam vobec.
Ide o to ze pri nastartovani studeneho motoru ked ide na sytici tak je vsetko v poriadku ale akonahle sa zohreje tak to zacne trieskat o dusu. Ak stojim mam neutral a pridam plyn na lubovolne otacky mozem vybachat aj obmedzovac klepe to stale. Ale ked stojim a pridavam so zaradenou rychlostou tak to klepat prestane. Tiez ked ked motor zatazim napr pri akceleracii za jazdy tak neklepe len sem tam cosi zabzuci to ma tiez znervoznuje. Pri deceleracii akonahle pustim plynovy pedal tak sa to zase rozklepe jak stary diesel.
Tu je jedno kratke video co sa mi podarilo narychlo natocit je tam zachyteny moment ked motor bezi na volnobehu a trochu pridam.
A tu je ta ista situacia len z vnutra auta. Tu je este akurat vidno/pocut ze ked zaradim rychlost (ta jednotka tam ako naschval nechela skocit ked som tocil) a pridam tak sa to klepanie strati ale akonahle pustim plyn zas to je naspatek.
Bojim sa ze to moze byt aj nieco horsie ako hydrostely napriklad nejake loziska alebo vytahana retaz alebo co ja viem co este pretoze vo vacsine inych pripadov to klepalo tak isto na volnobehu ale jak sa pridalo tak to zmizlo ci je motor zatazeny ci nie. Tazko urcit odkial presne idu zvuky ale zdalo sa mi ze to ide z hlavy.
Viem ze takto sa tazko nieco zisti to by chcelo vidiet a pocut nazivo ale ak Vas aspon nieco napadne budem moc povdacny za akukolvek radu.
zdarec este netusim men jeden chalan vravel ze to mozu byt hydrostely druhy ze asi bude vytahana rozvodova retaz alebo to bude nejake lozisko ale niekde na fore som cital ze aj kluka moze klepat. Samozrejme moze tam byt toho naraz viacej neviem asi pojdem od najlahsieho pocnuc precistenim hydier a vymenov retaze a ak to nezmizne pojdem hlbsie. Mas v tej s13 CA ci SR?
Spiš bych rekl ty hydra klika klepe jinak!A nebo i ten rozvodak kolik to ma najety?Jinak novy hydra mam na prodej.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
mam tam CA. ono to nejdriv zacalo klapat malinko pri vyssich tockach ale ted to klape neustale. newim co stim je. nejhorsi je na tom ze to auto mam 2dny.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Design: ma to natocenych 78000km a nejake drobne ale tomu sa mi nechce vobec verit. Po com sa predavaju nove hydra?
pablo: a ako sa ten blby bazmek vola? jak by si mi to mohol zohnat tak to vezmem aj s tou maskou hned lebo robi to dost humbuk.
DerekVin: po tomto aute som pocumoval nedavno a tiez som ho mal v plane vzat kym som sa nerozhodol pre moju s14. Vazne je to take zle s tym motorom? Ale ked sa ti to robilo najprv pri vyssich otackach a teraz stale nemoze to byt ojnica nejake to lozisko vybachane alebo ta kluka? odkial it ide zvuk?
Mame S12 s CA18Et, a ked bracho na starom motore natiahol kluku, klepalo to priblizne tak isto, pri jemnom pridavani plynu klepalo, a potom od nejakych 1000-2000 nic. Az na 2000 to zasa klepalo. Alebo ked som pridal (pocas pridavania nebolo klepanie vobec pocut) a pustil som plyn, tak cely cas ako klesali otacky to aj klepalo. Ak mas natiahnutu kluku, nejazdi s tym. Dodrbes turbo uplne. Bracho mal nastartovane (cely cas volnobeh) asi 50 Km bol tahany, a turbo dostalo riadne. Mali sme vtedy este aj popreskakovane rozvody. Ale vazne to nemusi byt kluka, len to podobne klepe
edit: A tiez to vyzeralo ako keby ten zvuk isiel z hlavy, alebo tak. Slik hned ako to pocul povedal ze kluka, ale ten kto ten motor vobec nepozna (napriklad ja aj ked uz ho spoznavam. ) neurci odkial klepanie pochadza.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
to:n1zmo ty hydra bych ti nechal za 3500kc jsou nove nikdy v aute nebyli jen sou rozbalene.
driftak píše:Mame S12 s CA18Et, a ked bracho na starom motore natiahol kluku, klepalo to priblizne tak isto, pri jemnom pridavani plynu klepalo, a potom od nejakych 1000-2000 nic. Az na 2000 to zasa klepalo. Alebo ked som pridal (pocas pridavania nebolo klepanie vobec pocut) a pustil som plyn, tak cely cas ako klesali otacky to aj klepalo. Ak mas natiahnutu kluku, nejazdi s tym. Dodrbes turbo uplne. Bracho mal nastartovane (cely cas volnobeh) asi 50 Km bol tahany, a turbo dostalo riadne. Mali sme vtedy este aj popreskakovane rozvody. Ale vazne to nemusi byt kluka, len to podobne klepe
edit: A tiez to vyzeralo ako keby ten zvuk isiel z hlavy, alebo tak. Slik hned ako to pocul povedal ze kluka, ale ten kto ten motor vobec nepozna (napriklad ja aj ked uz ho spoznavam. ) neurci odkial klepanie pochadza.
hej jestli myslis ze sem pica a nepoznam kde to klepe. byl sem to auto s nim kupovat jakmile sa chce rozbehnut tak to prestane a nic nepocut a motor jede
nemizí to,když dáš 1čku a popojedeš? jestli jo,je to časování vaček,klasika,dělá to každý sr co ma najeto vic jak 50t km:) jestli to mizi,kdyz sou vyssi otacky,jsou to hydra.