Když mi je dědula přines a ja se podíval na kužel tak to se mnou málem seklo...
Nejhorší vypadal takhle
Nejlepší taklhe
Seriový vypadá takhle
Ten kužel jen nějak rozklepal. Jsem myslel že má na to specielní lis ale neměl. Vzhledem k tomu že to byl dědula co mi vždy vyšel vstříc tak jsem jen utřel slzu a zaplatil 320Kč. Kdyby to byl někdo jinej tak bych ho musel poslat do prdele
Říkal že prý to tak zaklepává a drží to ale je tomu něvěřím... Hold zkusim najít někoho kdo má ten lis na tvarování kuželů.
Tak jsem si nechal vyrobit brzdové trubičky :(
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si nechal vyrobit brzdové trubičky :(
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak jsem si nechal vyrobit brzdové trubičky :(
na to neni lis, ale takova sada ve ktere je hrot. Tim se to pak zaklepava..tohle tim ale asi nedelal :-)
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Re: Tak jsem si nechal vyrobit brzdové trubičky :(
Jestli on nema sadu treba jen na to obraceny zakonceni pouzivany na fackach a podobne.. udelal to a rozklepal.. jinak je videt ze se toho nebal. Ja sem premejslel ze si nakej vynalez an to udelam, tenhle konec vyrobit by nemusel bejt problem. Ikdyz ta sada neni zas tak draha