Gumová spojka

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
Peca
user
Kontaktovat uživatele:

Gumová spojka

Příspěvek od Peca »

Má teplota (resp. teplota kapaliny ve spojce) vliv na funkci spojky? Někdy v prosinci jsem začal mít "gumovou spojku" - druhou půlku dráhy se pedál vrací pomaleji než by měl.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
maca9
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Gumová spojka

Příspěvek od maca9 »

Peca píše:Má teplota (resp. teplota kapaliny ve spojce) vliv na funkci spojky? Někdy v prosinci jsem začal mít "gumovou spojku" - druhou půlku dráhy se pedál vrací pomaleji než by měl.

deje se mi to same jak zacali ty mrazy, a trva to dycky tak 10minut nez se to zahreje pak uz to jde tak nejak normal
Obrázek
Peca
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

maca9 píše:
Peca píše:Má teplota (resp. teplota kapaliny ve spojce) vliv na funkci spojky? Někdy v prosinci jsem začal mít "gumovou spojku" - druhou půlku dráhy se pedál vrací pomaleji než by měl.

deje se mi to same jak zacali ty mrazy, a trva to dycky tak 10minut nez se to zahreje pak uz to jde tak nejak normal
Me to dela furt, ted jsem si uvedomil ze i po noci v garazi (kde je urcite nad nulou), takze chyba asi bude jinde. Napada nekoho neco?
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Bobeš
user

Příspěvek od Bobeš »

vymenil bych kapalinu,popřípadne spojkovej váleček ....a když to nepomuže,tak přítlačák....ale věřim ze to bude ten váleček :)
Jimmbo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmbo »

mne ide zase kusok uplne volne potom zaberie ale uplne lahucko ide a pomalsie sa vracia...Cim to je??? mal som spojku odpojenu a po odvzdusneni mi to stale robi toto..
Obrázek

200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
Odpovědět