Složení T25 po repasi

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
yHCov
user

Složení T25 po repasi

Příspěvek od yHCov »

Narazil jsem na problém a to při vsunování vůfukové lopatky s hřídelkou do ložiskové skříně,nejde mi tam vsunout díky rozpínacímu kroužku na konci hřídelky, před heatshield co je mezi skříní a lopatkou se tam ztěží něčím dostanu..
Dík za tipy a poznatky!
Kentoya
user

Re: Složení T25 po repasi

Příspěvek od Kentoya »

prostě to tam natlač, bud to vydrží nebo ne, pokud to nejde silou použij ještě větší sílu, hlavně aby to rozpínací ložisko nebylo natáhnuté jak jsi ho dával do drážky u lopatek
yHCov
user

Příspěvek od yHCov »

Kentoya píše:prostě to tam natlač, bud to vydrží nebo ne, pokud to nejde silou použij ještě větší sílu, hlavně aby to rozpínací ložisko nebylo natáhnuté jak jsi ho dával do drážky u lopatek
Natlačit nešlo,natáhnuté nebylo,dával sem ho do drážky velmi opatrně s nejmenším možným roztáhnutím dostačujícím pro nasunutí do drážky.když jsem ho zatlačoval,roztáhlo se a otlačilo se do sražení v díře a zároveň vytlačilo otisk i do hřídelky..Docela mě to zarazilo,čekal jsem že by to tam mělo jít snadno,zkoušel jsem ho i zmáčknout miniaturníma šroubováčkama ale přes ten tepelný štít se tam naprd dostává..
yHCov
user

Příspěvek od yHCov »

tak už sem to zvládl..potřeboval jsem ktomu třetí ruku,případně nohou ovládaný lis,ale vystačil jsem si s rukou..
Odpovědět