Narazil jsem na problém a to při vsunování vůfukové lopatky s hřídelkou do ložiskové skříně,nejde mi tam vsunout díky rozpínacímu kroužku na konci hřídelky, před heatshield co je mezi skříní a lopatkou se tam ztěží něčím dostanu..
Dík za tipy a poznatky!
Složení T25 po repasi
Re: Složení T25 po repasi
prostě to tam natlač, bud to vydrží nebo ne, pokud to nejde silou použij ještě větší sílu, hlavně aby to rozpínací ložisko nebylo natáhnuté jak jsi ho dával do drážky u lopatek
Natlačit nešlo,natáhnuté nebylo,dával sem ho do drážky velmi opatrně s nejmenším možným roztáhnutím dostačujícím pro nasunutí do drážky.když jsem ho zatlačoval,roztáhlo se a otlačilo se do sražení v díře a zároveň vytlačilo otisk i do hřídelky..Docela mě to zarazilo,čekal jsem že by to tam mělo jít snadno,zkoušel jsem ho i zmáčknout miniaturníma šroubováčkama ale přes ten tepelný štít se tam naprd dostává..Kentoya píše:prostě to tam natlač, bud to vydrží nebo ne, pokud to nejde silou použij ještě větší sílu, hlavně aby to rozpínací ložisko nebylo natáhnuté jak jsi ho dával do drážky u lopatek
tak už sem to zvládl..potřeboval jsem ktomu třetí ruku,případně nohou ovládaný lis,ale vystačil jsem si s rukou..