Dodání zbývajících věcí
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dodání zbývajících věcí
Prosím o vyjádření kluků co dělaj u Zdeňka na dílně (dole v modřanech v objektu Chirany), kdy mi dodáte zbývající věci, co jste mi nenamontovali do auta. Chybí kus plechu, který drží přívodní trubku sání, vedoucí k turbu, na hlavě motoru. Pak mi tam chybí taková hooodně tenoučká trubička, která vede též ze sací hadice někam dozadu do motoru/sání, nevim kam přesně.
Jak je možné že jsem našel takový velký kus plechu pod sedačkou, který je přišroubován dvěma šrouby na levé straně bloku a třemi šrouby k sání za klapkou?
O tom vašem alternativním zapojení nechci nic říkat, stejně tak i tom, že jste mi zalomili šteft krytu rozvodů, nespravili to a komentujete to tím, že si řemenice musí vydřít drážku. Nemluvě o tom, že jste mi nespravili ten stržený závit na hlavě, kam patří šteft držící svody. O což jsem vás prosil jako první.
V podstatě mi přijde, že za těch 26 tis., co jste si za to řekli, jste si vzali, co se vám hodilo a šup s tím zpátky. To mě docela mrzí, měl jsem k vám důvěru. Jednoduše jsem se ve vás hodně zklamal. Děkuji za zničení důvěry k vám. Chtěl jsem se se Zdeňkem spojit, ale nebere mi telefon.
Prosím o vyjádření k vašemu jednání a jestli vůbec máte ty díly u sebe, které mi tam scházejí. Děkuji za odpověď.
S pozdravem velmi nasraný Láďa.
P.S. Pokud ty díly nemáte, velmi vám děkuji, jelikož jejich shánění díky mé práci, nebude jen tak jednoduché.
Jak je možné že jsem našel takový velký kus plechu pod sedačkou, který je přišroubován dvěma šrouby na levé straně bloku a třemi šrouby k sání za klapkou?
O tom vašem alternativním zapojení nechci nic říkat, stejně tak i tom, že jste mi zalomili šteft krytu rozvodů, nespravili to a komentujete to tím, že si řemenice musí vydřít drážku. Nemluvě o tom, že jste mi nespravili ten stržený závit na hlavě, kam patří šteft držící svody. O což jsem vás prosil jako první.
V podstatě mi přijde, že za těch 26 tis., co jste si za to řekli, jste si vzali, co se vám hodilo a šup s tím zpátky. To mě docela mrzí, měl jsem k vám důvěru. Jednoduše jsem se ve vás hodně zklamal. Děkuji za zničení důvěry k vám. Chtěl jsem se se Zdeňkem spojit, ale nebere mi telefon.
Prosím o vyjádření k vašemu jednání a jestli vůbec máte ty díly u sebe, které mi tam scházejí. Děkuji za odpověď.
S pozdravem velmi nasraný Láďa.
P.S. Pokud ty díly nemáte, velmi vám děkuji, jelikož jejich shánění díky mé práci, nebude jen tak jednoduché.
Naposledy upravil(a) ladik dne 22.05.2009, 13:37, celkem upraveno 1 x.
S13 forever
Re: Dodání zbývajících věcí
Co mělo být předmětem prací ? Co se na tom vše dělalo ?
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Předmětem byla výměna těsnění pod hlavou. Dali mi tam novou hlavu, vyměnili gufero na klice. Víc mi toho neřekli.Conrad píše:Co mělo být předmětem prací ? Co se na tom vše dělalo ?
S13 forever
To jako výměna těsnění pod hlavou stála 26 000? Nebo v tom bylo něco víc?
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo, bylo, olej do motoru a převodovkyareuratty píše:To jako výměna těsnění pod hlavou stála 26 000? Nebo v tom bylo něco víc?
Samotná práce stála 16 000. Vyndání, zandání motoru.
S13 forever
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
drsny..takhle se vydelava
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
to je kuuuurva drahé... to tě pěkně omrdali ..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Jo chlape to bych ti zaty prachy taky udelal.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Design Jj taky
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
v prvni rade si myslim,ze pokud se ti neco nezdalo tak si to mel vyresit na miste.a ne prevzit auto,zaplatit a pak psat na net....to je trochu kravina ne.tim ze zaplatim tak vlastne souhlasim s provedenou praci a s cenou.
Tetuju,moc to neumim ale zase sem levnej
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
moch si s tim srotem zdechlym zajet rovnou do kageki, tak pro priste
Proč si tam prostě nezajedeš osobně a neprobereš to tam ? takhle těžko něco vyřešíš, max si ulevíš od nasrání ... a jestli i tam na tebe budou dělat dlouhej nos, tak bych to řešil jinak, člověk si nesmí nechat srát na hlavu !
to je směšné téma tak abych to uvedl na pravou míru Ládík to dostal kompletně celé rozepsané co vše stálo jak práce tak i materiál a dále by měl bejt rád že jsme mu nenaučtovali i parkovné za třičtvrtě roku co tam stál a nebyl schopen dodat díly.
PSP STORE-SERVIS Prodej a servis herních konzolí Sony Psp,Xbox, her a příslušenství.
http://www.pspservis.cz
http://www.pspservis.cz
Jestli šlo pouze o výměnu olejů a těsnění pod hlavou, tak by to i v Kageki vyšlo na srovnatelnou cenu...otasTM píše:moch si s tim srotem zdechlym zajet rovnou do kageki, tak pro priste
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
nebyl schopen dodat díly? Odkdy se dodává servisu díly, snad on si je má shánět. A při mym povolání, když jsem přes týden pryč a doma o víkendech tak to jde asi těžko. A když už jsme u toho, jak mi vysvětlíš ten kus železa mezi blokem a sánim, který jsem nalezl pod sedačkou? Ty scházející šrouby na tlumiči? Na svodech byli všechny, když jsem ti to předával. A co ten strženej šteft na krytu rozvodů? To původně taky nebylo.sysel píše:to je směšné téma tak abych to uvedl na pravou míru Ládík to dostal kompletně celé rozepsané co vše stálo jak práce tak i materiál a dále by měl bejt rád že jsme mu nenaučtovali i parkovné za třičtvrtě roku co tam stál a nebyl schopen dodat díly.
S13 forever