Tak v bazaru ostatni se me asi nikdo neozve ! Ale mam jeden uz v jednani ! Jen me slo o zkusenosti a rady !
Ale jeste se chci zeptat na stojan na motor ! Co jsem nasel v uni-maxu tak maj nejakej universal ? Nebo nevim ! Tak jestli ma nekdo odkazy ? Rady ? Zkusenosti ?
Dilensky jerab , stojan na motor
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dilensky jerab , stojan na motor
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Re: Dilensky jerab , stojan na motor
Zirafu maji v ted v OBI katalogu za 5000 Kc ale nevim co je to zac.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
pokud ti jde jen třeba o CA18DET a stojan pro něj tak si ho vyrob..dělal sem ho asi 2 hodiny ..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
žirafu mám z baumaxu a jsem s ní spokojenej. A ten stojan na motor z unimaxu mám taky. Když vezmeš kolik stojí a kolik by tě stál vyrobit tak se to určitě neviplatí stavět.
Jsem s ním spokojenej. motor na něm mám už půl roku a vpohodě. je co je blbý je to že v místě otáčení motoru není žádný ložisko ani futro. je to prostě železo na železo. Mám ho už rok a jsem sním spokojenej.
Jsem s ním spokojenej. motor na něm mám už půl roku a vpohodě. je co je blbý je to že v místě otáčení motoru není žádný ložisko ani futro. je to prostě železo na železo. Mám ho už rok a jsem sním spokojenej.
Mám žirafu z uni-maxu a spokojenost, ještě sem k tomu vzal takovej bazmek, kterym si vyvážíš motor, když ho taháš ven aby se ti nijak nenakláněl a hodně to pomáhá. Stojan na motor mám taky od uni-maxu, motor ještě na něm neni, ale nevidim důvod proč by měl být špatnej, až na to zmiňovaný otáčení.
S15 - JDM
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vyborny diky za rady a zkusenosti !
Mam ted jeden jetej v jednani , prave i s tou vyvazovaci casti ! Pak me jeste nabizel stojan na motor ale to uvidim !
Jelikoz jestli budu brat ten dilenskej jerab (zirafu) jetou je neco na co so dat pozor ? Samozrejme ozkousim zdvihani a spousteni ale jestli nemam jeste neco kontrolovat ?!?
Mam ted jeden jetej v jednani , prave i s tou vyvazovaci casti ! Pak me jeste nabizel stojan na motor ale to uvidim !
Jelikoz jestli budu brat ten dilenskej jerab (zirafu) jetou je neco na co so dat pozor ? Samozrejme ozkousim zdvihani a spousteni ale jestli nemam jeste neco kontrolovat ?!?
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak dílenskej jeřáb je na dílně ! Docela zachovalej až na to že je svařený rameno a tudíž nejde posouvat a upravovat nosnost ( nosnost je nastavená na 0,5 tuny což postačí ) výsledná cenovka bez dopravy 3000 a je to dvoutunovej ( asi to svařený odříznu a nějak to vyztužim !