EKO poplatek
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
EKO poplatek
) před chvílí jsem se nějak dočetl novinku ( teda aspoň pro mě novinku )
Držitel karty ZTP ( zdravotně tělesně postižený ) nemusí platit tzv. EKOdaň a při příštím přepise je tato daň brána jako ZAPLACENÁ .
Chci se jenom zeptat jestli o tom někdo něco víte ( zda-li to je pravda apod... )
A kdyžtak by to mohlo i někomu ušetřit nějakou tu korunu .
Takže někoho se ZTP jsem si už našel , teď za 800 přepíšu auto na něj , potom od něho ho přepíšu na sebe a ušetřim ( místo poplatku 5000 + 800 přepis - zaplatim pouze 800 za přepis na ZTP a pak 800 za přepis na mě )
Držitel karty ZTP ( zdravotně tělesně postižený ) nemusí platit tzv. EKOdaň a při příštím přepise je tato daň brána jako ZAPLACENÁ .
Chci se jenom zeptat jestli o tom někdo něco víte ( zda-li to je pravda apod... )
A kdyžtak by to mohlo i někomu ušetřit nějakou tu korunu .
Takže někoho se ZTP jsem si už našel , teď za 800 přepíšu auto na něj , potom od něho ho přepíšu na sebe a ušetřim ( místo poplatku 5000 + 800 přepis - zaplatim pouze 800 za přepis na ZTP a pak 800 za přepis na mě )
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- Bart34
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: EKO poplatek
Tam bude nejaky omezeni, treba na pocet vozidel co muze mit za rok.
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky.
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
No nevim o zadnym omezeni - jen ze prej se tim nekdo v Praze chvili zivil - psali na Honda foru mam dojem .
Tak prave jestli nekdo nevi podrobnosti .....
Tak prave jestli nekdo nevi podrobnosti .....
Mě tak napadá, když budeš přihlašovat auto na člověka se ZTP a pak na sebe, jak je to s povinnym ručením? Když to přihlásíš na člověka ZTP, musíš mít povinný ručení, a tim, že on to pak přehlásí na tebe, tak povinné ručení zaniká a musíš si udělat nové... Nebo jak tuhle situaci řešit?
Ledatak mě napadlo, při přepisu auta na dotyčného se ZTP napsat do smlouvy o povinném ručení jeho jako vlastníka a sebe jako pojistníka a potom při přepisu od člověka ze ZTP na tebe dojít na pojišťovnu jen změnit smlouvu, že pojistník je stejný, jen se mění majitel... Půjde to tak?
Ledatak mě napadlo, při přepisu auta na dotyčného se ZTP napsat do smlouvy o povinném ručení jeho jako vlastníka a sebe jako pojistníka a potom při přepisu od člověka ze ZTP na tebe dojít na pojišťovnu jen změnit smlouvu, že pojistník je stejný, jen se mění majitel... Půjde to tak?
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si 100% jistej ale auto můžu pojistit už já , je jedno kdo to auto pojistí ale bude pojištěný , pak si akorát zajdu do pojišťovny a změnim jméno majitele na moje ... Za nedlouho to asi budu praktikovat tak sem dám popřípadnej postup jak si počínat .
Pokud to někdo jinej líp neobjasní ....
vypada to ze ste stym zase vyje..li
pak dej info jak se to ma delat
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
pojisteni musi platit majitel vozidla, jinak je neplatny........pokud bude majitel nekdo jinej, musis byt uvedenej pri pojistovani jako provozovatel vozidla a pak muzes platit ruceni....OndraS13 píše:Nejsem si 100% jistej ale auto můžu pojistit už já , je jedno kdo to auto pojistí ale bude pojištěný , pak si akorát zajdu do pojišťovny a změnim jméno majitele na moje ... Za nedlouho to asi budu praktikovat tak sem dám popřípadnej postup jak si počínat .
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Jedině dobře. Eko daň, taková kravina.slik85 píše:vypada to ze ste stym zase vyje..li
A proč je tam teda kolonka jak na majitele, tak na pojistníka, když by to měla vlastně bejt tatáž osoba?Mirek píše:pojisteni musi platit majitel vozidla, jinak je neplatny........pokud bude majitel nekdo jinej, musis byt uvedenej pri pojistovani jako provozovatel vozidla a pak muzes platit ruceni....
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
ano..pojistna smlouva musi byt napsana na vlastnika vozidla..nikoliv na provozovatele...mel jsem s tim ted problemy...
Edit: precti si muj predposledni prispevek, pisu tam ze musi byt v pojistne smlouve zaneseny jako provozovatel vozidla a pak muze platit ruceni
Edit: precti si muj predposledni prispevek, pisu tam ze musi byt v pojistne smlouve zaneseny jako provozovatel vozidla a pak muze platit ruceni
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Takže když je na mě auto v polopřevodu (nepřihlásím ho na sebe) a já si udělal povinné ručení na mě jako pojistníka a provozovatele a jako majitele jsem napsal původního majitele (kterej to dal na mě do polopřevodu), tak by neměl být problém ne?
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
panove za tyden me to ceka. pak poreferuju jak to s tim je. prihlasovat budu na tatu
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vyděl bych to tak že si akorát napíšeš pojištění na toho konkrétního člověka ( držitele ZTP ) ten když s tebou pujde do přepisu takhle jak mu to vysvětlíš tak určitě s tebou pujde do povinnýho , auto si pak přepíšeš na sebe a ještě předtim změníš akorát smlouvu na pojišťovně - a TEORETICKY by neměl bejt problem ....
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
http://ekonomika.idnes.cz/lide-obchazej ... nomika_vel
už je to oficiální ........ a ví to více lídí . A prej to jde s plnou mocí od držitele ZTP .... takže tam invalida ani nemusí !
už je to oficiální ........ a ví to více lídí . A prej to jde s plnou mocí od držitele ZTP .... takže tam invalida ani nemusí !
- Milan RPS13
- user
Ted jsem si takhle prihlasoval sve dvoukilo.Nejdriv byl prepsan na majitele ZTP ktery neplatil 10000,-EKO ani 800,-prepis.Po dvouch tydnech jsem sel na magistrat prepsat na sebe,zaplatil jsem 800,- a vse v pohode.Usetril jsem 10000,-
Podobny figl mohu zajistit komukoli tady na foru.
Podobny figl mohu zajistit komukoli tady na foru.
Audi A4 Avant 3.0TDI 171kw Quattro-Daily car
Audi A3 Sportback 2.0TDI 125kw-Daily car
Nissan 200sx 2.5Turbo 1JZGTE VVTi-Drift car
GO motorů CA,SR,RB,JZ,EJ . . .
DOOR FORWARD
LIBEREC DRIFT TEAM
BURGproduction
Audi A3 Sportback 2.0TDI 125kw-Daily car
Nissan 200sx 2.5Turbo 1JZGTE VVTi-Drift car
GO motorů CA,SR,RB,JZ,EJ . . .
DOOR FORWARD
LIBEREC DRIFT TEAM