Práce v Plzni

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
Odpovědět
Bobeš
user

Práce v Plzni

Příspěvek od Bobeš »

Nevíte někdo o něčem?.... sem vyučenej automechanik-elektrikář,dálkově si dodělávám maturitu ....praxe 3roky dělam zatim v servisu ale je to tam na nože...
takže buď do nějaky dílny , jezdit s dodávkou....bo neco co by bylo....chtěl bych do nissan roto :D
ale klidně budu dělat jiny job...
Svobda
user

Re: Práce v Plzni

Příspěvek od Svobda »

:D Chtel bych do Nissan roto :D . Tam jsem chtel na praxi ,ale v Mariankach ,ale nedali by mi ani korunu :shock: jinak ,ale ok. Zkus se tam zeptat treba budes mit stesti :-).
Ja pak zkousel Algon tam se neozvali,Suzuki cheb buzik,Pak jsem byl chvili u Sklenare tam me to nebavilo a ani korunu ,pak jsem chtel Subaru to jsem si rozmyslel pac majtel je asi financne spatne na tom tak by mi nedal taky nic a nakonec jsem zkoncil v Mercedesu a jako ucen mam pekny penize :D i kdyz bych si predstavoval vic ,ale z ucnu ze servisu ze tridy mam asi nejvic a pohoda tam. No a minulej rok sem zacinal u skodovky tragedie .
Naposledy upravil(a) Svobda dne 23.01.2010, 22:44, celkem upraveno 1 x.
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly

DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
SilverFox
user

Příspěvek od SilverFox »

Za půl roku mě nejspíš čeká něco podobnýho pokud se nedostanu na vejšku. Možná se někde sejdem. :D
Na roto kašlat. Nový Nissani už nejsou nissani. Radši autwec.
Obrázek
Steve
user

Příspěvek od Steve »

SilverFox píše:Za půl roku mě nejspíš čeká něco podobnýho pokud se nedostanu na vejšku. Možná se někde sejdem. :D
Na roto kašlat. Nový Nissani už nejsou nissani. Radši autwec.
Co se tyce pracovnich prilezitosti v Autwecu muzu vam dat dyztak naky info, ale momentalne je to tak ze je plno, ctyri stali mechanici a jeden na praxi. Je to opravdu skvela firmicka, spis takova rodina s bezva osobnim pristupem k zakaznikum, pokud jste sikovni mechanici, je to samozrejmost, i to ze je obcas obetovat i neco navic, ale hlavne k tem autum musite mit osobni vztah, ale to snad pro vas nebude problem. Doporucuju vsem! http://www.subaruplzen.cz/
SilverFox
user

Příspěvek od SilverFox »

Měl jsem možnost tam bejt 14dni na praxi (jako student jen 14 bohužel) a opravdu je to pohodová firma.
Obrázek
Odpovědět