P: Nissan Silvia - PRODANO
P: Nissan Silvia - PRODANO
Prodám Nissan Sylvia 1.8T, černá barva, r.v. 1988. propadlá STK, jinak pojízdný. Bydlím u Mělníka. Moje představa je kolem 10 T. Dohoda jistá. tel. 723883580, 722661826.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nissan Sylvia
... taky poprosim o fotky na Ondra200SXS13@seznam.cz
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: Nissan Sylvia
Tuhle mě teď pán poslal na telefon
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
auto je co se týče kastle moc pěkný, barva by se dala snad i rozleštit, černá metla, koroze tam je málo, neviděl jsem to zespod..
ale.. motor jede chvíli na tři,chvíli na čtyři, modře kouří prý po tom,co vyměnil váhu vzduchu.. je to spálenej olej.. možná turbo, zakouřil po přidání plynu.. komprese na prvním válci byla 7.9Baru, zbytek jsem neměřil ale svíčka byla od oleje.. kroužky? auto prej dlouho nejelo.. interiér byl celkem zachovalej.. škoda toho motoru
ale.. motor jede chvíli na tři,chvíli na čtyři, modře kouří prý po tom,co vyměnil váhu vzduchu.. je to spálenej olej.. možná turbo, zakouřil po přidání plynu.. komprese na prvním válci byla 7.9Baru, zbytek jsem neměřil ale svíčka byla od oleje.. kroužky? auto prej dlouho nejelo.. interiér byl celkem zachovalej.. škoda toho motoru
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
Dík za dobrej popis stavu. Ted´je na majiteli, aby se polepšil s cenou :-)
Silvia S12 CA18ET Fibreglass Edition
majitel je Romské národnosti, jako velká část vesnice,kde to auto je.. Vrbno u Mělníka.
ještě říkal, že má druhej motor k tomu ale rozebranej.. alespoň tak jsem to chápal já, mlel něco o hlavě..
ještě říkal, že má druhej motor k tomu ale rozebranej.. alespoň tak jsem to chápal já, mlel něco o hlavě..
Takže pánové. Majitel je Romské národnosti, ale na rozdíl, od jiných příslušníků této menšiny celý život maká a živí se poctivě. Mimochodem, je to JEDINÁ romská rodina ve Vrbně. Takže se věnujte spíše prodávané věci a nerozebírejte osobu majitele. Co se týče ceny, tak za ty peníze nekoupíte ani lepší kolo. Posílám pár fotek.
- Přílohy
-
- 29042010571.jpg (83.97 KiB) Zobrazeno 6823 x
-
- 29042010568.jpg (103.38 KiB) Zobrazeno 6820 x
-
- 29042010567.jpg (90.73 KiB) Zobrazeno 6828 x
A ještě pár fotek. Co se týče toho motoru, tak zřejmě 3. válec beze olej spodem. Svíčka je vždycky zaolejovaná a má menší kompresi. Ale vše se dá spravit, že.
- Přílohy
-
- 29042010572.jpg (102.84 KiB) Zobrazeno 6815 x
-
- 29042010573.jpg (94.72 KiB) Zobrazeno 6826 x
-
- 29042010566.jpg (78.86 KiB) Zobrazeno 6825 x
- Bart34
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sry za OT, ale fakt nevim co by ste chlapi chteli....Jedine tak balicek zvikacek k tomu jako bonus.
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky.
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
Skoda, ze to neni FJcko..
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
asi byli romové na výletě když si tam byl ty.. když sem tam byl já, tak si brala olej spodkem i první svíčka
Nevi nekdo z fandu s12, jestli tam jde hodit SRko?
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!