zkušenosti rx8
zkušenosti rx8
čau má tu někdo zkušenosti s rx8
vím jak funguje vezl jsem se
zajímají mně náklady na provoz ?
servis? spolehlivost ? co se na autě nejčastěji sere atp.
případně jakékoliv jiné zkušenosti
díky
vím jak funguje vezl jsem se
zajímají mně náklady na provoz ?
servis? spolehlivost ? co se na autě nejčastěji sere atp.
případně jakékoliv jiné zkušenosti
díky
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
Re: zkušenosti rx8
Pokud chceš řešit tohle auto napiš na RX forum. Stejnak je lepší RX7
Silvia S12 CA18ET Fibreglass Edition
az na apexi je to spolehlivy motor, ale taky bych radsi FD nebo FC. Ja osobne bych se na SE3P vyprdl
naklady na provoz? 17l/100km, oleje si to taky vezme pozehnane A jestli se nepletu(coz je dost mozny) tak menis olej casto jak u turba
naklady na provoz? 17l/100km, oleje si to taky vezme pozehnane A jestli se nepletu(coz je dost mozny) tak menis olej casto jak u turba
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Co som cital tak prave MOTOR tam spolahlivy velmi nieje. Myslim priamo u RX8.
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
do SE3P tolik nevidim ale 13B REW z FD pokud s nim nevymyslis blbosti je fajn 13B NA z FC je podle me drzak. Ale 13B renesis vyzaduje snad jeste vetsi pozornost nez CA ale kdyz se mu da, tak funguje ,ale je to jen co vim z doslech skusenosti s nim nemam.kenivruh píše:Co som cital tak prave MOTOR tam spolahlivy velmi nieje. Myslim priamo u RX8.
Tak to je báječny vysvětlení... nevědět o co de tak mi asi jebne.... mam namysli totok -SE3P 13B REW z FD je fajn 13B NA z FC Ale 13B renesis CA ...
Bobeš píše:Tak to je báječny vysvětlení... nevědět o co de tak mi asi jebne.... mam namysli totok -SE3P 13B REW z FD je fajn 13B NA z FC Ale 13B renesis CA ...
jak jinak bych ti mel ty motory a modely odlisit, ale uznavam ze sem to napsal dost zmatene
né to nemyslim žes to napsal zmateně... ale je to dobry... tohle říct mámě asi by si klepala na čelo co jí řikam...
Bobeš píše:né to nemyslim žes to napsal zmateně... ale je to dobry... tohle říct mámě asi by si klepala na čelo co jí řikam...
je pravda ze kdyz na nekoho spustim takhle oznaceni sasi a motory tak kouka jak pul prdele z krovi
mámně sem vysvetlil co je CA18DET a ET ... tím to haslo ....
Bobeš píše:mámně sem vysvetlil co je CA18DET a ET ... tím to haslo ....
tak matka si splete moji S13 se sousedovou P11 takze se o nejaky vysvetlovani ani nesnazim A tatika uz sem taky nejaky zaklad naucil
co vse se sere u RX8
co sem vydel tak kazdy tam brzo resi predne brzdy
a chladeni
co sem vydel tak kazdy tam brzo resi predne brzdy
a chladeni
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900