Brzdy na P10 a kola
Brzdy na P10 a kola
především děkuju Matyskovy za zapujčení jeho brzd....
no a ted mi poradte jaky kola 16"nebo 17" jdou na vaše auta kdo má tyhle brzdy a kola bez podložek - né rozteč na 5 dir
et kola co tam ted mám je 43 nebo 45 .... a podložku bych musel dát nejmín 2 cm ... a to nejde protože ted je kolo zároven s blatníkem...
no a ted mi poradte jaky kola 16"nebo 17" jdou na vaše auta kdo má tyhle brzdy a kola bez podložek - né rozteč na 5 dir
et kola co tam ted mám je 43 nebo 45 .... a podložku bych musel dát nejmín 2 cm ... a to nejde protože ted je kolo zároven s blatníkem...
- Přílohy
-
- Fotografie0273.jpg (85.17 KiB) Zobrazeno 6516 x
-
- Foto0079.jpg (123.64 KiB) Zobrazeno 6516 x
-
- Foto0076.jpg (109.06 KiB) Zobrazeno 6517 x
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brzdy na P10 a kola
nazdar simce co to mas za trmeny? a jaka je roztec der na trmenu? a jaky je to rozmer kotouce? asi 280mm predpokladam...
kotouče S14 převrtany (na fotce sou origo) a brzdiče 300zx železny .Rozteč asi nepotřebuju vědět když jdou našroubovat...
uz si stahnul ten kotouc z S14 a jak budes resit hadice? Origo nepasujou. Kola 16" et 35 zalezi jak budou vypadat ty kola. Jak tlusty budou ty paprsky na kole. Jinak pekny. Mikyc ma 16" a k nim podlozky ale jen malo. Hadicky pry resil redukci. Jen by me zajimalo jaky 15" by tam vlezli.Bobeš píše:kotouče S14 převrtany (na fotce sou origo) a brzdiče 300zx železny .Rozteč asi nepotřebuju vědět když jdou našroubovat...
redukce neni problem... kotouče taky ne..... 15" se asi nevlezou to sem něják neřešil.... no ty kola,koukal sem co prodává hynek a ty mají paprsky pěkne "venku" .... a je z plzně,takže neni problem to zkusit... už mi i psal....
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
...sakra to jsou krásný brzdiče
sry za OT
sry za OT
vždyť si si je dělal pro sebe....
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale ja tu miru chtel pro sebe zvazuju dalsi brzdovej upgrade a na podvozkovy platformě N13 to je jinak... ale zvazuju cely jiny tehlice tak zkoumam ktery by mi pasly...Bobeš píše:kotouče S14 převrtany (na fotce sou origo) a brzdiče 300zx železny .Rozteč asi nepotřebuju vědět když jdou našroubovat...
Aha... hele rozteč změřim dokud mam ty brzdiče u sebe.... po neděli to sem hodim...
Vzdyt jsme se o tom bavili. Davaji se N16 tehlice 4x114, pak ti to vse pasuje bez uprav - brzdic, kotouc. N16 tehlice pasuji na N15/N14, N13 asi treba vyzkouset...Fizzbiker píše: no jo ale ja tu miru chtel pro sebe zvazuju dalsi brzdovej upgrade a na podvozkovy platformě N13 to je jinak... ale zvazuju cely jiny tehlice tak zkoumam ktery by mi pasly...
Pod tyhle brzdy vlezou 15", zalezi na ET a tvaru paprsku. Osobne bych dal urcite 15x7 a 205/50 pneu. 16" i 17" je hodne pokud nemas aspon 200ps. Nehlede na cenu pneu, lakadla na policajty,..
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
no... hynek má 16" takže se to zkusí protože ty mají paprsky "venku"... momentálně mam 205/50/16 možná by šlo i 45.... jinak 15" bych se nebránil....
rozteč by měla bejt 10cm (toho brzdiče) .... ale jak psal jagy,já sem to jen zkusil protože sem měl tu možnost a ten kotouč se opravdu musí na pruměru zmenšit o nejákejch 5mm
jinak sem sehnal 15" ale budu muset nalepit závaží na límec kola,asi to nebude free cool a in ale jinak to nepude... mezi brzdičem a kolem je opravdu velmi málo... no a holt dam 5-7 mm podložku pod kola...jinak bych musel ubrousit nápis nissan na brzdičích,a to zkoušet nebudu protože by mi Matysek asi zabil ....
jinak sem sehnal 15" ale budu muset nalepit závaží na límec kola,asi to nebude free cool a in ale jinak to nepude... mezi brzdičem a kolem je opravdu velmi málo... no a holt dam 5-7 mm podložku pod kola...jinak bych musel ubrousit nápis nissan na brzdičích,a to zkoušet nebudu protože by mi Matysek asi zabil ....
- Přílohy
-
- foto0049.jpg (18.16 KiB) Zobrazeno 6104 x
-
- foto0037_001.jpg (25.22 KiB) Zobrazeno 6104 x
...
- Přílohy
-
- foto0055.jpg (20.4 KiB) Zobrazeno 6098 x
-
- foto0052.jpg (18.16 KiB) Zobrazeno 6099 x