Gauges -budiky teplota a palivomer Vyreseno

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
Fizzbiker
user
Kontaktovat uživatele:

Gauges -budiky teplota a palivomer Vyreseno

Příspěvek od Fizzbiker »

Mam problem, teplomer a palivomer mi neukazuji vyjedou jen do nuly a tam zustanou plus k tomu jemně prosvědcuje kontrolka oleje trci tam dva draty kazdy jiny oholeny (doprasky byvaleho majitele) kdyz je spojim olej prestane prosvecovat a budilky vylezou cca do pulky kde "nemeri a zustanou. "
trci tam dva draty:
a) napojen do budíků s napětím 0,04V
b) vede do jakysiho cerneho bazmeku o velikosti microSD karty a je na nem stale napeti 8,2V (bazmek dodelavany nekym predchozim)

1) funkcnost budiku overena dle postupu v manualu po napojeni napeti na cidlo jdou bezproblemu do maxima
2) cidla jsou zapojena (s palivomerem se nic nedelalo, cidlo teploty je poripojene prez zbytek puvodniho DE svazku)

nejaky napady?? jinak otackomer a vsecky kontrolky fungujou, myslel sem si ze to bude kostra ale to by nejelo nic ne??
uz mi z toho hrabe :(

vubec nechapu jak a proc ale chytalo to falesny signaly prez puvodni (na obou stranach odstrizeny) kabel na Oil Press jedno cvaknuti klestema vse vyresilo... ale ze mi to dalo zahul nez sem a to prisel :)
:bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake: :bootyshake:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět