V: nábu RaidHP
V: nábu RaidHP
Ahoj kluci, vyměnim nábu volantu RaidHP, potřebuju MOMO nábu, má trošku jinou rozteč šroubů..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
Re: V: nábu RaidHP
sorry za OT ale měl jsem stejnej problém, na highperformanceparts.cz mi ji prodaly s tím že 100% pasuje na momo tak jsem vyvrtal nový díry a pohoda
Kdyz vrtat tak delicce a stojanove vrtacce.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Tohle das i bez delicky, diry trefis podle volantu. taky sem vrtal podle sablony a v pohode
taky jí mám z HPP, spíš tam za nima zajedu a zkusim to s nima vychangovat za momáckou...
já jí vrtat nechci.. dělat závity, sraní, navíc ta rozteč šroubů vychází dost blbě, že bych ty dírky měl u tý středový díry, dost na kraji..musel bych tam navařit kolečko a do toho nový díry.. srát se s tím holt nechci..
já jí vrtat nechci.. dělat závity, sraní, navíc ta rozteč šroubů vychází dost blbě, že bych ty dírky měl u tý středový díry, dost na kraji..musel bych tam navařit kolečko a do toho nový díry.. srát se s tím holt nechci..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
muzes to zkusit ji vymenit, ja schanel docelo dlouho nabu a nakonec jeste spatnou uz jsem proste nemel naladu to resit
já vrtal ruční vrtačkou a dal tam šroubky s matičkou 10 minut práceWoyta píše:Kdyz vrtat tak delicce a stojanove vrtacce.
ja i brzdove kotouce radeji vrtal v praci na delicce i kdyz by stacila jen podlozka.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)