Zdravím,
je nějaký zásadní rozdíl ve velikosti S14 brzdového válce a válce ze Z32?
Budu instalovat Z32 brzdy, tudíž nutný upgrade brzdového válce, ale Z32 BMC je docela nedostatkovým zbožím, tak jestli by nestačil z S14?
Díky
Z32/S14 BMC
Re: Z32/S14 BMC
klidne si tam nechej z s14 valec vsechno bude fungovat jak ma
Zatím není, ale S14 seženu lépe jak ze Z32 TT
Takže je lepší jak S13 a Z32 brzdy s s14 válcem budou kompatibilní natolik, že mne nebude vysirat nepředvídatelné zablokování kol? A celkově horší citelnost?
Jako každému mi jde o předvídatelný brzdný účinek, a né že šlápnu na brzdu, bahno a najednou přehnané brždění až zablokování kol. Vyhazuji ABS.
Díky
Takže je lepší jak S13 a Z32 brzdy s s14 válcem budou kompatibilní natolik, že mne nebude vysirat nepředvídatelné zablokování kol? A celkově horší citelnost?
Jako každému mi jde o předvídatelný brzdný účinek, a né že šlápnu na brzdu, bahno a najednou přehnané brždění až zablokování kol. Vyhazuji ABS.
Díky
mam z32 brzdy uz dva roky na celym aute s valcem s14 brzdy to moc dobre tedka uz nemam abs a taky to brzdy dobre co chces slyset vic...ostatne uz zalezi na tobe cim to budes brzdit a jak to bude fungovat
jo a funguje to ttaky tak s s13 valcem to mam taky skuseny :-)
S S13 valcem uplne v pohode, brzdovy pedal zabira hned nahore a brzdy jdou krasne davkovat...neresil bych..
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart